Ostalo > Foto, video, music...
Zamislite se malo...
vanilla:
mozes se vozit ko ludjak cijeli zivot i ostat ziv i zdrav, mozes jednom izac na cestu i vozit se ko penzic i pobere te pijana budala i pogines na mjestu.. naravno da je sigurnije vozit pazljivije, al to ti nis ne garantira.. ja se drzim onog da se treba vozit onak kak se osjecas i dobro ces proc ;)
Genesis051:
TOOO !!!! :icon_thumright: I ja tvrdim isto, vanilla... samo stvar "horoskopa"...kad je kome "pisano"...
r.e.!:
Ni prespora vožnja nije dobra. Jednostavno treba pratiti ritam i raspoloženje. Svatko ima neki svoj ritam vožnje, stil, brzinu na kojoj se dobro osjeća...
Po sebi znam, kada vozim usporeno nekako sam sav smotan, reakcije nisu kakve trebaju biti...
Punisher:
--- Citat: r.e.! - 23 Siječanj, 2007, 21:30:40 ---Ni prespora vožnja nije dobra. Jednostavno treba pratiti ritam i raspoloženje. Svatko ima neki svoj ritam vožnje, stil, brzinu na kojoj se dobro osjeća...
Po sebi znam, kada vozim usporeno nekako sam sav smotan, reakcije nisu kakve trebaju biti...
--- Kraj citata ---
Dobro si to rekao... kad sam još bio u autoškoli profa je rekao da je jedan lik poginuo dok je išao 20km/h a neka budala se zabila od iza u njega i ovome vrat puk-puk od trzaja.
Genesis051:
To je istina (o presporoj vožnji) !!!
Punisher, i to o "trzajnoj ozljedi vrata"...
Vi, koji vozite auto, svakako se toga sjetite: NE LEŽAT u naslonu sjedišta auta... naslon za glavu mora biti "tu negdje" : da se kosom (tko ju ima :laughing7: ) dodiruje... kad ne očekujete udar odostraga (kad "neprijatelj zađe duboko u pozadinu"), da glava ne radi veliki put... Recaro sjedala za relije, i ostale auto trke se rade uspravna k'o da je klupa... osim specifičnih utrka (F1 i.. blabla), naslon je zamalo vertikalan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju