Društveni kutak > SR klub
SR slike...
OUC AIR:
znam al ak je to taj naci, koji sam ja kupio od nikole iz velike gorice tam okolica kolko se sjecam
imo je jollia 172 ...koji je paso na sr-a i bili su vareni blokovi .... motor je iso nenormalno ...
da sam ga stisko vise puta za redom i vozio ga po zadnjem opet bi pukli vlasnik prije njega
je iz pule bio nisam 100 % ... al ug. tak nes
klas 45:
Sr je stal...otišla je prirubnica i semering...ja sam to kupio od groša tj mjenjo...kolko sam vidim kad sam ga raskopo treba na motoru promjenit neke sitnice i to je to...
OUC AIR:
--- Citat: klas 45 - 07 Siječanj, 2013, 19:11:24 ---Sr je stal...otišla je prirubnica i semering...ja sam to kupio od groša tj mjenjo...kolko sam vidim kad sam ga raskopo treba na motoru promjenit neke sitnice i to je to...
--- Kraj citata ---
prirubnicu sam kupio novu u skuter centru za 80 ,90 kn tu negdje semening isto novi nema 2000 kn al dobro
ko zna kak su ga vozili kad sam ga prodo :dontknow: zao mi motora kupio bi ga nazad
klas 45:
Gle frende ja sam kupio motor nakon 100 kilometara motor je stao...dođem doma počnem raskapat prirubnica je pukla neznam na koju foru(sliko bi ali je u smeću) a semering je loš...a jbg sad se to složi i pali vozi...
Grale:
--- Citat: OUC AIR - 05 Siječanj, 2013, 02:01:24 ---znam al ak je to taj naci, koji sam ja kupio od nikole iz velike gorice tam okolica kolko se sjecam
imo je jollia 172 ...koji je paso na sr-a i bili su vareni blokovi .... motor je iso nenormalno ...
da sam ga stisko vise puta za redom i vozio ga po zadnjem opet bi pukli vlasnik prije njega
je iz pule bio nisam 100 % ... al ug. tak nes
--- Kraj citata ---
Pa za koji sr ti pričaš?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju