Ostalo > Foto, video, music...

Najzamazaniji scoot na forumu

<< < (3/7) > >>

dhorvat:
Samo naprijed! Hoću vidjet kolko nas se vozi po kiši!

Zato i stavljam serijski spuh dok je ovako vani šugavo vrijeme. Jer mi je malo žao ZX-a "močit" u ovo sr***  :laughing7:

Ja sam to maloprije poslikal. A ovo sa relijom fakat nisam znal. Trebal sam napisat da su pravila ovog natjecanja na cestovnim gumama  :toothy12:

BTW. još jedan Rox u blatu. Kaj najviše ekipe sa roxom voli po blatu i kiši?  :laughing9: :laughing9:

RimSo:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 23:07:15 ---Samo naprijed! Hoću vidjet kolko nas se vozi po kiši!

Zato i stavljam serijski spuh dok je ovako vani šugavo vrijeme. Jer mi je malo žao ZX-a "močit" u ovo sr***  :laughing7:

Ja sam to maloprije poslikal. A ovo sa relijom fakat nisam znal. Moral sam napisat da su pravila ovog natjecanja na cestovnim gumama  :toothy12:

BTW. još jedan Rox u blatu. Kaj najviše ekipe sa roxom voli po blatu i kiši?  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

Ja samo vozim after kiše...al danas je pravo blato i cesta je prljava...čak i na kacigu mi baca..

btw. imao sam zadnju gumu kao ovi na rally-u al mi se shebala..

Bruno1990:
..jebi*a moj je raskopan cijeli tak da nista od mene..hehe  :nono: :jerk:

dino_sk:
moj bivsi skut ,a od ovog nemam slike gdje je ono bas katastrofa  :toothy3:

boss_:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 23:07:15 ---Samo naprijed! Hoću vidjet kolko nas se vozi po kiši!

Ja sam to maloprije poslikal. A ovo sa relijom fakat nisam znal. Trebal sam napisat da su pravila ovog natjecanja na cestovnim gumama  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ja ne mogu gledati roxa cistoga u garazi pa sam morao malo i po snijegu :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju