Općenito > Generalno o skuterima

stihl mala ampula ulja

<< < (5/5)

...:::Masla:::...:

--- Citat: ...:::Masla:::... - 18 Prosinac, 2008, 22:18:11 ---ja sam to sebi nosio u onoj ambalaži od bio aktiv-a

--- Kraj citata ---

moraš skuteru svaki dan dat bio aktiv i bit će zdrav  :toothy12: :toothy9:

Pupo:

--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 22:51:16 ---Ja već 6 godina koristim tu ampulicu za radit mješavinu na Stihlovoj flakserici. Flakserica ima punih 1.0 konjskih snaga a nikad ju nisam prek trećine gasa moral frljit. Živčana je ko ja kad me neko prerano zbudi u nedelju ujutro  :angry1:  :toothy3:
Ta ampulica je nekad koštala 11 kuna. Sad točim u flaksericu Silkolene Scoot Sport...

Naravno, šalim se  :rofll: :rofll:

--- Kraj citata ---

Nema mi slađeg nego napraviti mješavinu za trimer sa 710 ili prije sa tts-om. Cijelo dvorište zamirišim kad kosim :D

A inače te tzv ampulice imaju i drugi proizvođači. Imao sam od husqvarne neko ulje od deca ali je ova imala normalan čep pa ju je bilo moguće višekratno korisiti.

A za čokančić, jel zove to ko bombica? Bio na moru ove godine i svi spominju neke bombice, ja gledam koji k. a ono čokančić :D

neer:

--- Citat: Area51 - 18 Prosinac, 2008, 23:40:00 ---
--- Citat: dhorvat2 - 18 Prosinac, 2008, 22:51:16 ---Ja već 6 godina koristim tu ampulicu za radit mješavinu na Stihlovoj flakserici. Flakserica ima punih 1.0 konjskih snaga a nikad ju nisam prek trećine gasa moral frljit. Živčana je ko ja kad me neko prerano zbudi u nedelju ujutro  :angry1:  :toothy3:
Ta ampulica je nekad koštala 11 kuna. Sad točim u flaksericu Silkolene Scoot Sport...

Naravno, šalim se  :rofll: :rofll:

--- Kraj citata ---

Nema mi slađeg nego napraviti mješavinu za trimer sa 710 ili prije sa tts-om. Cijelo dvorište zamirišim kad kosim :D

A inače te tzv ampulice imaju i drugi proizvođači. Imao sam od husqvarne neko ulje od deca ali je ova imala normalan čep pa ju je bilo moguće višekratno korisiti.

A za čokančić, jel zove to ko bombica? Bio na moru ove godine i svi spominju neke bombice, ja gledam koji k. a ono čokančić :D

--- Kraj citata ---

sajtluk,čokančić,unučić,bombica 

dhorvat:

--- Citat: Area51 - 18 Prosinac, 2008, 23:40:00 ---
Imao sam od husqvarne neko ulje od deca ali je ova imala normalan čep pa ju je bilo moguće višekratno korisiti.

--- Kraj citata ---

A u čemu je problem? Stihlovo ulje ima onu malu rupicu na vrhu. Meni je to znalo stajat po 3-4 mjeseca otvoreno dok se ne potroši  :toothy3:

Svaki put sam radil novu mješavinu, imal sam neku "epruvetu" u koju sam nalijal ulja kolko treba (bilo predviđeno za litru i pola litre mješavine) i malo benzina da se opere ovo po stijenkama i sve skupa u flašu i onda benzin na to. Svaki put savršena mješavina  :toothy11:

Zato i radi ko nova nakon neznam ni sam kolko godina i radnih sati  :icon_thumright:

Evo i našo sliku na netu:
http://www.willitspowerlaytonville.com/Stihl%20FS45.jpg

:uff:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju