Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako sredit serijski spuh??

<< < (6/8) > >>

gokiSP:
ma kakvih 500km... pa neces ic vozit trke...

vpucko:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:47:53 ---
--- Citat: dino_sk - 18 Prosinac, 2008, 15:43:50 ---
--- Citat: ToNYGP1Racing - 18 Prosinac, 2008, 15:11:44 ---
--- Citat: vpucko - 18 Prosinac, 2008, 14:50:05 ---gle i taj leo.v spuh ce ti bit bolje od tvog serijskog preradjenog :) tak da... :)

--- Kraj citata ---
Da istina. al kasnije ide mhr replica... nemogu stavit mhr auspuh na mhr replicu.. misim mogu al motor ce mi trajat vrlo malo.. tak da..

--- Kraj citata ---
alaa......uzmi mhr spuh i ici ce skut kak treba ,mijenjaj karike na 3000km i klip na 5000 i super ,das hacu cilindar na preradu i letit ce

--- Kraj citata ---
MHR auspuh ne postoji za derbia samo MHR Team... a necu valjda stavljat MHR team spuh na kit mhr replicu??? meni tu nema logike... jedini izbor su mi leo vince i malossi mhr team auspuh.. eto to me ostavilo bez izbora neznam kaj sad... zato sam odlucio da razrezem serijski spuh a i nis me ne kosta..

--- Kraj citata ---

ti ocigledno ne razumijes!!

kupi mhr replicu i kupi leov spuh... jer s njime ce ti puno bolje ic motor nego sa tvojim serijskim pa kako god da ga preradio...!!

tak da u cemu je problem?? ili kupi neki jaci spuh pa sam preradi granu i ostatak da ti pase kako ti zelis :)

gokiSP:
ili ako imas para daj nekome da ti napravi spuh po mjerama za mhr replicu

ToNYGP1Racing:

--- Citat: gokiSP - 18 Prosinac, 2008, 19:12:29 ---ili ako imas para daj nekome da ti napravi spuh po mjerama za mhr replicu

--- Kraj citata ---
A ovisi ako to kosta manje od 3000 kn..  :icon_biggrin:

Po?etnik:
za derbi da ne postoji mhr replica? ne vjerujem, taj sam auspuh vidio na slikama... samo je dugacak skroz jer ide po duzini motora i ima onaj plavi ili bijeli top i to je sve... nemoj mislit da ces preradom serijskog dobit ono sto ti treba, bolje je uet taj mhr team ako nemas izbora vec to radit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju