Općenito > Oprema
Nolan N61
Doomsday:
--- Citat: Punisher - 10 Ožujak, 2007, 19:10:25 ---
--- Citat: Dino - 10 Ožujak, 2007, 17:26:33 ---Postoji li za N61 crni vizir?
--- Kraj citata ---
Mislim da nema. Zatamnjene vizire dobivaš samo na skupim kacigama i to nisu potpuno nego samo gornji dio (barem koliko sam ja vidio dok sam gledao po dućanima).
--- Kraj citata ---
Ima. Nolan nema toliko jeftinih modela da nebi bilo dodatne opreme za njih... Za to Nolan posjeduje Grex tvornicu i licencu... :laughing7:
Evo dodatne opreme za trenutno najjeftiniju Nolan integralku, N62... Slična je situacija sa N61...
http://www.nolan.it/caschi/Caschi_List.asp?SFAM=N62&FAM=INTE&TIPO=acc
Inače, Punisher, taj polu-vizir za sunce nije dodatna oprema nego standardna oprema Nolan modela N84, zaseban je vizir koji je može odvojeno od glavnog dizat-spuštat ili potpun skinit... :icon_thumright:
IZd:
Ako budemo stavljali tolk opreme na glavu vridit će više nego sama glava :laughing7:
Punisher:
--- Citat: Doomsday - 10 Ožujak, 2007, 19:50:46 ---
--- Citat: Punisher - 10 Ožujak, 2007, 19:10:25 ---
--- Citat: Dino - 10 Ožujak, 2007, 17:26:33 ---Postoji li za N61 crni vizir?
--- Kraj citata ---
Mislim da nema. Zatamnjene vizire dobivaš samo na skupim kacigama i to nisu potpuno nego samo gornji dio (barem koliko sam ja vidio dok sam gledao po dućanima).
--- Kraj citata ---
Ima. Nolan nema toliko jeftinih modela da nebi bilo dodatne opreme za njih... Za to Nolan posjeduje Grex tvornicu i licencu... :laughing7:
Evo dodatne opreme za trenutno najjeftiniju Nolan integralku, N62... Slična je situacija sa N61...
http://www.nolan.it/caschi/Caschi_List.asp?SFAM=N62&FAM=INTE&TIPO=acc
Inače, Punisher, taj polu-vizir za sunce nije dodatna oprema nego standardna oprema Nolan modela N84, zaseban je vizir koji je može odvojeno od glavnog dizat-spuštat ili potpun skinit... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ohh.... my bad. Zato si ti tu - naš stručnjak :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:
matheus:
Za te pare neces naci bolju... Imam je godinu dana i prezadovoljan sam :toothy9:
filiplatinovicz:
nolan je cudo od kacige... omjer cijena-kvaliteta je vrlo povoljan!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju