Tehnički kutak > Tuning skutera
rastavljanje Piaggio 50ccm vilice
3alfa3:
Vjerojatno ce doci do potrebe promijene gumenih dijelova, semeringa itd. A di to nabavit....
Inace, nisam nikad to radio niti vidio nekog da to radi, ali znam da uvijek kod takvih stvari treba imati novog potrosnog materijala i tu vidim najveci problem.
S druge strane, ne vidim uopce potrebu otvaranaj osim ako nisu zaglavile
veka84sb:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2008, 14:41:26 ---Vjerojatno ce doci do potrebe promijene gumenih dijelova, semeringa itd. A di to nabavit....
Inace, nisam nikad to radio niti vidio nekog da to radi, ali znam da uvijek kod takvih stvari treba imati novog potrosnog materijala i tu vidim najveci problem.
S druge strane, ne vidim uopce potrebu otvaranaj osim ako nisu zaglavile
--- Kraj citata ---
Kod jako starih vilica jednostavno sve ulje se izgubi i ostanu suhe pa zna se poajviti tresnaj u voznji po manjim neravninama i struganje vilica po poliranim djelovima ili jako grub odziv na neravnine, kako sam ja imao kod sebe .Kada bi namazao uljem stapove vilica sve bi bilo super... i stalno tako mazen nakon pranja vilice i sve odlicno (samo hvata se prljavsina pa gadno za vidjeti)
Potrosni materijal se moze po piaggio katalogu naruciti kod njih prema seriskim brojevima samo je pitanje koliko para i koliko treba cekati .... za detalje najbolje otici u Piaggio servis i pitati kod njih.
charnel:
nije ulje u njima nego mast nekakva
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Prosinac, 2008, 14:41:26 ---S druge strane, ne vidim uopce potrebu otvaranaj osim ako nisu zaglavile
--- Kraj citata ---
nisu, samo je svinuto..
probat ću poravnat na hladno.. hvala..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju