Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Red Jet
vanjossi:
istina, moj grijeh :laughing7:
Psych0:
extra runner ... ni meni se blatobran ne svidja ... a nosac tablice si fino izveo :headbang:
daj skini te retrovizore i vozi se ko covjek :P
matas damir:
--- Citat: Psych0 - 04 Svibanj, 2010, 08:52:21 ---extra runner ... ni meni se blatobran ne svidja ... a nosac tablice si fino izveo :headbang:
daj skini te retrovizore i vozi se ko covjek :P
--- Kraj citata ---
Blatobran je opet crn kao šta je i bio. Ti također ne čitaš ;D
Zašto bi pobogu micao retrovizre kad ne idem tako brzo da mi ne trebaju, a niti izgleda ljepše ???
Hvala za nosač :icon_thumright:
matas damir:
Imao sam problema sa gašenjem u zavoju i nakon mjesec dana testiranja, mjenjanja djelova i slično našli smo kvar. Pumpa nije drukala pod dovoljno jakim pritiskom, čak ni sa naovom nije problem nestao. Jedina pumpa koja je radila kako treba je sa Aprilie Ditech ;D
Sad je u garaži na spavanju, a ja već mjesecima razbijam glavu s tim naljepnicama, kakve i kamo ih ljepiti, ali mislim da će ići samo Malossijeva orginalna u utor???
matas damir:
Skuter sam stavio u radionu negdje u 12om mjesecu. Znači 4 mjeseca sam se zabavljao...kompletno je rastavljen i sastavljen ponovo. Pošto su svi djelovi relativno novi, skuter je nanovo prefarban nije bilo puno posla osim osvježivanja, ali mi je je muku pridavala mehanika jer je ipak napravio 42 000, a nikad prijenos ni mašina nisu bili čišćeni tako da sam to riješio, kupio kompletan novi set svih šarafa(stari su se izlizali) i pomalo sastavljao, polirao, voskao, naručivao oštećeno i opet je kao NOV...
Nova plastika između nogu(nemam sliku) i novi nosač tablice...
Uploaded with ImageShack.us
Onda sam se bacio na poliranje utega volana, kočnica i oslonac za noge suvozača
Auspuh skinut, pobrušen i prefarban, lonac i šarafi polirani...
....i gotovo kompletiran...
...još mi neki djelovi nisu došli kao relej žmigavaca, rebraste cjevi za dovod zraka i poklopac prijenosa mi se suši u sobi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju