Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Red Jet
zL!Ko:
--- Citat: vanjossi - 15 Travanj, 2010, 21:18:28 ---sve je to super,al ici rezat taj serijski je grijeh,kad tad ces to shvatiti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Potpis. Pol ekipe ukljucujuci i mene to napravilo i sad tek skuzili da smo sjebali stvar, al jbg :)
--- Citat: ivan pralas - 15 Travanj, 2010, 09:18:59 ---ljepo ljepo :icon_thumright:,sad su poceli zabranjivati tablice na deklu pa se nema drugogd izbora... ;D
--- Kraj citata ---
Ma na runneru tablica na deklu izgleda nakaradno. Imao sam ju jedno vrijeme pa dosao pameti ;D
btw prekrasan runner, i je to guma malo zapaljena :icon_tongue:
matas damir:
Kad je serijski nosač tablice tako gadan da je to za ne povjerovati. Uglavnom dosta sam se potrudio oko njega i izgleda točno kakva je trebao izaći vani iz tvornice tj. izgledat će jer ću ga u subotu dovršiti :icon_thumright:
matas damir:
Kupljena nova guma 140-70/12 Dunlop Run Scoot RS207
Stavljeni su mat crni utezi za volan
Skinut zadnji blatobran i farba se u Dragon Red 084 (kod kao i kod ostatka skutera)
Probao sam neke različite naljepnice, ali sve je skinuto jer mi je jednostavno najčišći i najljepši
Slike sutra ili prekosutra jer popravljam točkice od kamenčića ;D
matas damir:
Stavio sam mat crne utege na volan, napravio nosač za tablicu, nova guma je gore Dunlop Run Scoot 140/70-12 i ofarbao za probu zadnji blatobran.
Nije mi se baš sviđalo, pa je blatobran trenutačno opet mat crni tj. prošao sam ga s bumper paintom kao što je i serijski....serijala rulz:D
Već je odvrtio 39 100 km
Došao mi je i distancjer amortizera, ali je momentalno skinut jer mi se ne sviđa toliko podignut stražnji kraj pa ako nekog zanima dam ga za 150 kuna s ukljkučenom poštarinom
devil_ma-yela:
super izgleda skut! :icon_thumright:
jel ima kakve razlike sa širom gumom? zanimljivo mi izgleda, samo da je koja slika odzada da se vidi ta guma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju