Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Red Jet

<< < (9/18) > >>

xtr3m3:

--- Citat: matas damir - 16 Ožujak, 2009, 15:53:43 ---definitivno se slažem.Bit će i boljih slika samo da uhvatim vremena.

Skuter se dosta grije, pogotovo ako zapnem u koloni tako da ću vjerojatno i ja se morati poigrati sa hladnjakom.

Prednju masku skineš tj. potegneš je prema gore kada skineš jedan vijak u sredini. Rep ima jednu plastiku na kojoj je poklopac koji se skida ako se stavlja kofer i ispod tog poklopca su 4 duga vijka.
Poslije standardni postupak-brušenje, filer,brušenje,baza lak

--- Kraj citata ---
lol ma znam ja to skidat =) nego me zanima postupak farbanja jer bi ofarbo zadnji spojler u istu boju kao i prednju masku, sada je spojler sivi i izgreban mjestimično =)
koja je to boja koju si kupio?

matas damir:
odi do lakera i neka ti smješa 3 dcl boje + razređivač. Morao bi imati kartice sa primjercima srebrnih boja. Ja sam najprije imao od Benellija i boja je3 fenomenalna ali je nekoliko nijansi bila svjetlija pa sam uzeo ovu, a koja je, nemam ppojma ???

matas damir:
Bio je lijep dan pa sam ga iskoristio za malo fotografiranja, a bio sam i dužan fotke. Ako vas nešto zanima pitajte :icon_thumright:

GRPJ:
Stvarno super projekt, i ja imam jet-a i zadovoljan sam kako ide, ali zelim nesto sa karbom jer za obican sport dat 2700 kn...malo previse...tako da cu ga prodat nažalost... :'(

matas damir:
Postao mi je malo scoot dosadan pa sam mislio nekakve decentne naljepnice dati raditi na bočnim plastikama kamo dođu i  serijske tj. ispod sjedala samo nemam baš neke ideje.
Prošao sam net uzduž i poprijeko pa me zanima ima li itko savjet :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju