Društveni kutak > SR klub
sr klub
Peksy:
Hahahahahha da daaa :)) sutra je moj skroz gotov...dns sam far spojia xenon i sve lipo,sutra plastikee i ajmooo
Lenko:
Da se pohvalim...Pored dva Diteka, jednog SR Stealtha, pre neki dan sam došao u posed novi tip Aprilije SR50 R...karb varijanta...pa se dvoumim da li da prodajem u delove ili da je sređujem za sebe...ima ulaganja oko 300-400e...šta mislite ? Naravno, registrovana, u voznom stanju, ide ko blesava...Posle kompletne generalke, prešla 480km...ZX auspuh...
Drnda:
volim stvari sredjivati, ali ovdje posla i uloga ima u prici..
da imam love, ponudio bih ti odmah neki sitnis za zadnju felgu :toothy11:
TomoRI:
--- Citat: Lenko - 22 Veljača, 2014, 23:45:38 ---Da se pohvalim...Pored dva Diteka, jednog SR Stealtha, pre neki dan sam došao u posed novi tip Aprilije SR50 R...karb varijanta...pa se dvoumim da li da prodajem u delove ili da je sređujem za sebe...ima ulaganja oko 300-400e...šta mislite ? Naravno, registrovana, u voznom stanju, ide ko blesava...Posle kompletne generalke, prešla 480km...ZX auspuh...
--- Kraj citata ---
My name is Sr, Lenko Sr. Šalu na stranu ima tu dosta posla. Najskuplje i najgore su plastike, sad ovisi koliko imaš volje i novaca. Da sam na tvom mjestu radije bi te novce potrošio na gorivo za drugu srku ili prodao jednu od te dvije i napravio ovu.
Lenko:
Ma sve je uslovljeno kintom...pošto su oba Diteka na oglasima, od prve koja se proda, kupujem delove i sređujem SR3...da li bih ga prodao ili ostavio sebi, videću...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju