Društveni kutak > SR klub
sr klub
MALES SR180r:
--- Citat: lomim.srca - 05 Listopad, 2012, 18:00:12 ---ja nit ne kuzin o cemu on na kraju
--- Kraj citata ---
jedan srcolomac niti netreba to kužit!
Drnda:
skuzio sam kad sam rastavio, znaci da su ipak svi nosaci ok... znaci samo plastike oko akumulatora, vizir, zadnji blatobran, a imam neki od piaggia pa ce posluziti..
masina ne daje znakove zivota, ali nemam vremena za rastavljati...
reci mi , jel potrebno skidati ralicu da bih skinuo masinu s nosaca, procedura je standardna kao i na svim piaggio modelima...
i mozes li mi slikati koja je pozicija cdia i gdje se kaci kabel mase... vidim da je to kod mene kemijano, brikano, pa trebam nekako to sloziti da radi
MALES SR180r:
realno neznam kak češ otpustit nosač i izvuč šaraf ak ne skineš ralicu,a i kad skineš mašku opet moraš neki panj ili slično podložit pod motor i onda će ti to sve bit na ralici i puknut će i eto problema...
ovo drugo ti nemam di slikat kad je kod mene bb i instalacija od 150tke....
cdi je utaknut u gumu koja je pričvrščena jednim šarafom za kadu od sica...a za masu se više ne sječam di ima kakvu,mislim da bi trebala bit negdi ispod desne podnice...
Drnda:
onda je cdi bio na ok mjestu, znaci na plastici ispod sica sa lijeve strane, ali ima samo 1 rupa u toj plastici, a na cdiu su 2 pa mi cudno...
dalje, retard je masu stegao na taj saraf, a kako je oko toga sve plastika, naravno da nema odakle mase... nezz, trebam nekako saznati sto gdje stoji..
dalje, kuda prolaze kablovi od alansera i onaj kabel koji ide na cdi, znaci crvena bijela zelena zica.. vidim da je kabel alansera bio ispod nosaca uz spuh pa ga je dobrim dijelom spalilo, a ta 3 za cdi, negdje ispod plastike za aku idu, i jako kratko to izadje u konacnici..
MALES SR180r:
ovo za cdi ti je ok,on ima dve rupe al nijedna nije iskorištena!
masu spoji ispod desne podnice imaš rupu na rami,na onom uskom flahu....
kabel od namotaja mora ić negdje sa vanjske stane rame do đeka na mašini,nema kaj radit uz auspuh....
za alnaser neznam,ne sječam se....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju