Ostalo > Svijet računala i mobitela

Msn

<< < (15/17) > >>

Drnda:
meni na oba kompa ne moze instalirati msn, na jednom mi dodje do prozora gdje biram sto sve zelim umetnuti u instalaciju i kada odaberem uprem install i omo se lagano puni i nakom pola min. napise not installed za sve sto sam odabrao i to je kraj, a na drugom da windows live suite nije instaliran, i odmah mi to izbaci, idem na net skinuti WLS i nemoze se spojit na stranicu tu za download, a kod ove prve instalacije nemoze se spojiti na g.live...nakon sto mi izbaci da nije instalirano...

dhorvat:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 14:32:28 ---meni na oba kompa ne moze instalirati msn, na jednom mi dodje do prozora gdje biram sto sve zelim umetnuti u instalaciju i kada odaberem uprem install i omo se lagano puni i nakom pola min. napise not installed za sve sto sam odabrao i to je kraj, a na drugom da windows live suite nije instaliran, i odmah mi to izbaci, idem na net skinuti WLS i nemoze se spojit na stranicu tu za download, a kod ove prve instalacije nemoze se spojiti na g.live...nakon sto mi izbaci da nije instalirano...

--- Kraj citata ---

A da ti nemaš kakav virus na kompu možda?  :icon_scratch:

stark1:
ima li plus za ovaj msn??

stavite link

hvala :toothy12:

Bruno1990:

--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2009, 23:46:53 ---ima li plus za ovaj msn??

stavite link

--- Kraj citata ---
za betu?  :toothy11:

stark1:

--- Citat: Bruno1990 - 02 Siječanj, 2009, 23:47:49 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 02 Siječanj, 2009, 23:46:53 ---ima li plus za ovaj msn??

stavite link

--- Kraj citata ---
za betu?  :toothy11:

--- Kraj citata ---
valjda
to je taj sto si ti link dao na pocetnoj :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju