Ostalo > Svijet računala i mobitela

Msn

<< < (13/17) > >>

Bruno1990:
resetiraj komp pa vidi kad se ponovno upali  :dontknow: (trebao bi onda radit )

stark1:
kakve veze ima IE s msn-om,nije se moglo spojiti na msn,dok nisam iskljucio u IE izvanmrezni rad??

Bruno1990:
meni je vise puta kad mi nije htio isto se tako povezat..resetiro ga i proradio je.. neznam sta onda nevalja  :drunken_smilie:  :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: gigo_sf2 - 18 Prosinac, 2008, 23:06:18 ---kakve veze ima IE s msn-om,nije se moglo spojiti na msn,dok nisam iskljucio u IE izvanmrezni rad??

--- Kraj citata ---

Tako je. To sam ti upravo htio napisat. Makar nisam znao da ti imaš sve na hrvatskom. Ako otvoriš IE dok ti je konekcija onesposobljena, IE prelazi u Work Offline i automatski nakon kaj otvoriš MSN, kaže ti da ne možeš pristupit internetu. To je mene prije par godina zafrkavalo i nikak nisam mogao rješit dok nisam jednom otvorio IE i spojio se slučajno preko njega na neš. I proradio MSN  :toothy9:

Bruno1990:

--- Citat: jux-zg - 17 Prosinac, 2008, 00:23:04 ---
--- Citat: Bruno1990 - 16 Prosinac, 2008, 20:18:56 ---..skinuo sam jucer novi msn..i zadovoljan sam njime...ima dobrih i novih opcija..
pa evo i slikice kako je ispao da vidite.. :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

hahahahahhahahah nemrem vjerovat...vidi mene na ovoj drugoj slici..pise nes mirzada change profile picture..hahah

--- Kraj citata ---
mogo si mi rec da znas mirzu i kiku pašu..hahaha..  :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju