Ostalo > Svijet računala i mobitela

Msn

<< < (2/17) > >>

n0n4m3:
jel ovome liku na avataru chrom kaciga ?  :toothy9: daj ako imas koje slike od nje =)  :toothy12:

Bruno1990:

--- Citat: Losinj - 16 Prosinac, 2008, 20:37:42 ---
--- Citat: Bruno1990 - 16 Prosinac, 2008, 20:18:56 ---..skinuo sam jucer novi msn..i zadovoljan sam njime...ima dobrih i novih opcija..
pa evo i slikice kako je ispao da vidite.. :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

onaj untitled cilp na desktopu je garant moojskuter filmich :toothy9: :toothy9: jesam u pravu :laughing9:

--- Kraj citata ---
..hahah..kakav kralj..jeje..hahah  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
..ma to radim kad stignem..a sad imam završni rad mature..moram je obranit (pištolji, puške, bombe i golmanske rukavice ) da je obranim..haha

Bruno1990:

--- Citat: n0n4m3 - 16 Prosinac, 2008, 20:39:22 ---jel ovome liku na avataru chrom kaciga ?  :toothy9: daj ako imas koje slike od nje =)  :toothy12:

--- Kraj citata ---
..bolje da neznas cija je to kaciga..haha..nemoj sam vrjedat kacigu..( dobit ces ban...hahaha )..to je od moda kaciga
ps. nije krom kaciga..nisam je vidio u vecem formatu..al kaciga je prva liga  :headbang: :icon_thumright:

Crazy Kuree:
Imo prije mjesec dana hehe skini sebi live plus jer ne prikazuje tekst u dvi boje itd

Bruno1990:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Prosinac, 2008, 20:47:26 ---Imo prije mjesec dana hehe skini sebi live plus jer ne prikazuje tekst u dvi boje itd

--- Kraj citata ---
da primjetio sam to..imam ga skinutog al nisam instaliro..budem..kad ce mi se dat..al sve je sareno na tom msn..
..kad je npr. neko Busy onda je okvir osobe crveni..kad je osoba Away okvir je žuti..i tako..ah ono..ok je msn..  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju