Tehnički kutak > Tuning skutera

Kraćenje klipa?

<< < (4/5) > >>

dino_sk:

--- Citat: Ceki21 - 16 Prosinac, 2008, 21:42:03 ---ne moze ti auspuh nikako biti uzrok tome  :nono:

--- Kraj citata ---
kak nebi mogao kad ga je vrtio u nebesa  :laughing3:

Crazy Kuree:

--- Citat: Ceki21 - 16 Prosinac, 2008, 21:42:03 ---ne moze ti auspuh nikako biti uzrok tome  :nono:

--- Kraj citata ---
neznam traje sad i stalno ga derem jer dugo ne vozim pa se izživljavam i dalje ide ko i kad sam tek stavio novi klip... nema više obrtaja, struja u mene nije bila najbolja tj kabal onaj, silikonski bio i pravio probleme na visokim obrtajim dok mi nije uništio gusani kit (zapalio se kabal osto bez stabilne iskre pri 90km/h),prodam shot kupim funky, od tad nemam problema nikaki uskoro rasklapam da stavim novi igličasti jer ovaj je doživio 2 istopita klipa tak da neću reskirat da mi se raspade, trebam funky prodat i uzet yasuni R

dino gp1:

--- Citat: Crazy Kuree - 16 Prosinac, 2008, 21:54:51 ---neznam traje sad i stalno ga derem jer dugo ne vozim pa se izživljavam i dalje ide ko i kad sam tek stavio novi klip... nema više obrtaja, struja u mene nije bila najbolja tj kabal onaj, silikonski bio i pravio probleme na visokim obrtajim dok mi nije uništio gusani kit (zapalio se kabal osto bez stabilne iskre pri 90km/h),prodam shot kupim funky, od tad nemam problema nikaki uskoro rasklapam da stavim novi igličasti jer ovaj je doživio 2 istopita klipa tak da neću reskirat da mi se raspade, trebam funky prodat i uzet yasuni R

--- Kraj citata ---

Zašto si ti prodao mhr replica spuh kada je bio taman za tvoj setup ???

aprilija top:
kratis ga na usisu za 3mm na tomosu dobijes oko 750-800okretaja tak je i moj u skuteru srezan i to moras ga rezat novom ostrom pilom ili naj bolje tokar

Crazy Kuree:

--- Citat: dino gp1 - 16 Prosinac, 2008, 22:00:11 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Prosinac, 2008, 21:54:51 ---neznam traje sad i stalno ga derem jer dugo ne vozim pa se izživljavam i dalje ide ko i kad sam tek stavio novi klip... nema više obrtaja, struja u mene nije bila najbolja tj kabal onaj, silikonski bio i pravio probleme na visokim obrtajim dok mi nije uništio gusani kit (zapalio se kabal osto bez stabilne iskre pri 90km/h),prodam shot kupim funky, od tad nemam problema nikaki uskoro rasklapam da stavim novi igličasti jer ovaj je doživio 2 istopita klipa tak da neću reskirat da mi se raspade, trebam funky prodat i uzet yasuni R

--- Kraj citata ---

Zašto si ti prodao mhr replica spuh kada je bio taman za tvoj setup ???

--- Kraj citata ---
to je davno prodano hehe pa htio sam imat bjesni zvuk kakav ima shot ili nardo i kupim shota, stavim a ono nema zvuka vam tam rolice 3.5g tad i zvuk je bio meni toliko dobar da sam bio presretan a svi se okretali jer niko nije imao taki zvuk haha i onda ubrzo na štelovanje pa su onda počeli problemi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju