Tehnički kutak > Tuning skutera
peugeot kod kljuc-problem
vktr:
hahahahahahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
jeste vi normalni, ja ne namjeravam dat više od 10 kn za ovaj "kvar"
Drnda:
--- Citat: vktr - 21 Prosinac, 2008, 00:45:26 ---hahahahahahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa onda ga netrebas ni voziti :laughing9: :laughing9: :laughing9:
iako skini plastiku iza koje se nalazi brava, pogledaj gdje stoji onaj mali magnetic i pogedaj da li cvrsto stoji i dali je cdi ok, jer ako vozi i u voznji se izgasi mozda nije dobar kontakt..., pogledaj masu,...
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2008, 00:56:30 ---
--- Citat: vktr - 21 Prosinac, 2008, 00:45:26 ---hahahahahahahah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa onda ga netrebas ni voziti :laughing9: :laughing9: :laughing9:
iako skini plastiku iza koje se nalazi brava, pogledaj gdje stoji onaj mali magnetic i pogedaj da li cvrsto stoji i dali je cdi ok, jer ako vozi i u voznji se izgasi mozda nije dobar kontakt..., pogledaj masu,...
--- Kraj citata ---
nije da vozi i u vožnji se izgasi nego se jednom izgasio u vožnji i od tad ga više nisam upalio, guro sam ga kući( na sreću dogodilo se samo 200 metara od kuće)
mislio sam da je zbog praznog rezervara, a možda je i bilo.... ali se upalila ta crvena lampica i svjetlila, ali prije sam se bio igro sa kodom dok je još sve radilo, upalim skuter i izvadim kod iz ključa ali skut i dalje radio, tako da sad zbilja neznam što bi moglo biti :( budem ga rastavio cjelog pa ćemo vidjet
Drnda:
na koju ti lampicu mislis, ako je ona od ulja, meni ona svijetli cijelo vrijeme dok je kontakt dan, tek kada pocmem verglati tada se ugasi...
vktr:
ma ne ta, ona skroz desna , sama ledica crvena bez ikakvog znaka. inače blica cjelo vrjeme dok skut stoji, kad dam kontakt, ako prepozna kod prestane blicat, ako ne prepozna nastavi blicat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju