Tehnički kutak > Tuning skutera
peugeot kod kljuc-problem
vktr:
--- Citat: replcnt - 20 Prosinac, 2008, 18:23:46 ---ak crkne kod ključa (il nedaj bože bacit ga ko što sam ja bio) nema druge nego struju, cdi novi sa novom bravicom i ključem, jer svaki cdi ima u sebi kodirani taj k**ra*, kod, il šta več, svi su unikat
--- Kraj citata ---
brijem da kod(to malo plastično u ključu) ne može crknut, a i da može šanse da crknu kodovi iz oba ključa u isto vrijeme su toliko velike da je to nešto prevjerojatno :toothy12:
di se spaja ta zavojnica, tj di je cdi, ima li netko ideju kolko to okvirno može koštat ako je otišla ta zavojnica i jel mogu ja to nekako popravit nešto da se kupi u čipoteci? ;D pa da se zalemi ili tako nešto
neer:
--- Citat: vktr - 20 Prosinac, 2008, 18:30:06 ---
--- Citat: replcnt - 20 Prosinac, 2008, 18:23:46 ---ak crkne kod ključa (il nedaj bože bacit ga ko što sam ja bio) nema druge nego struju, cdi novi sa novom bravicom i ključem, jer svaki cdi ima u sebi kodirani taj k**ra*, kod, il šta več, svi su unikat
--- Kraj citata ---
brijem da kod(to malo plastično u ključu) ne može crknut, a i da može šanse da crknu kodovi iz oba ključa u isto vrijeme su toliko velike da je to nešto prevjerojatno :toothy12:
di se spaja ta zavojnica, tj di je cdi, ima li netko ideju kolko to okvirno može koštat ako je otišla ta zavojnica i jel mogu ja to nekako popravit nešto da se kupi u čipoteci? ;D pa da se zalemi ili tako nešto
--- Kraj citata ---
ja sam cuo da se cijene krecu od cca 2000-3000 eura polovni
neer:
--- Citat: neer - 20 Prosinac, 2008, 18:38:49 ---
--- Citat: vktr - 20 Prosinac, 2008, 18:30:06 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja sam cuo da se cijene krecu od cca 2000-3000 eura polovni
--- Kraj citata ---
zafrkancija naravno :toothy12:
area mf:
ima određenu gramažu-magnetić i ka prođe kroz zavojnicu stvori određeni napon na njoj,taj napon putuje do cdi-a on očitava vrijednost i ako mu se poklapaju parametri cdi-zavojnica on dozvoljava paljenje motora eto ukratko :laughing7:
vktr:
Jel nutra možda baš zavojnica, neka koja bi se možda mogla kupit u chipoteci i stavit ta druga nova? jel zavojnica unikatna ili je ista za sve pa onda u cdiju to nešto unikatno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju