Općenito > Trgovine

Božićni GB sa SA/SC/SIP/EP/RP

<< < (15/19) > >>

hac:
to je standard jer ako ne platiš unapred pojave im se 3 komada na skladištu i odmah idu ljudima koji su platili.....meni su uredno vratili novce sa SIPa jer su u međuvremenu dok sam čekao djelove znatno povečali poštarinu i ja nisam htio platit poštarinu od 107 e za djelove u vrednosti 109 e......naručio sam preko jednog manjeg shopa koji radi sa SIPom i vjerujem da če to lagano stić kad prođe ova božićno/NG gungula jer je jučer stigao jedan paket sa iglama i diznama preko tog shopa

Drnda:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Prosinac, 2008, 14:58:42 ---
--- Citat: robert - 27 Prosinac, 2008, 14:57:42 ---đubrad švabska, sad se samo nadam da će stići do mog rođendana (25.05)

--- Kraj citata ---

LOL, dan mladosti....

P.S.
moj je 2 dana poslije  ;D

--- Kraj citata ---
moj jos 2 dana iza tebe, i ON topic
jel mi za serijalu bolje uzeti primar ili sekundar(ima li kakve razlike) mislim na ljeto staviti S6 Racing kit ili airsal t6, znaci 1 karika.... mislim moze li serijala ici barem normalno sa duzom getribom... ono da ide kao i sa ovom barem dok ne stavim kit , za sada je na njemu sve osim kita....

djsmola:
Kad bi trebali stici djelovi s SA?  :binkybaby:

ivanm:
ja trebam spuh za piaggio..
izbor sa SA:
Article No:TG0609040-R technigas next r - 125eur
Article No:TG061014021/ABE technigas RS II - 158eur
Article No:YAS418 yasuni Z - 152eur
Article No:YAS418BE yasuni z black - 168eur
Article No:LAS7003.AA laser xpro  - 135eur
savjeti?

hac:
yasuni R.....,malo je skuplji od ovih gore ali sigurno je najbolji izbor,a i kad se za kit odlučiš R če ti pasat odlićno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju