Općenito > Trgovine
Božićni GB sa SA/SC/SIP/EP/RP
...:::Masla:::...:
i kakva je sad razlika ako ja naručim sam i ako naručim preko tebe?
doc-sr150:
pa naruči sam ako znaš i ako imaš muda da riskiraš neke stvari....
black-rox:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 17 Prosinac, 2008, 16:09:11 ---i kakva je sad razlika ako ja naručim sam i ako naručim preko tebe?
--- Kraj citata ---
Pa razlika je u tome šta nije to baš samo tako ima tu jeba ok ako naručuješ neku sitnicu pa te zaboli i ako se izgubi ili dođe polomljeno,ali ja nikad ne naručujem male cifre naružbe se uvijek kreću od 500 do preko 1000€ :icon_thumright:
hac:
--- Citat: ...:::Masla:::... - 17 Prosinac, 2008, 16:09:11 ---i kakva je sad razlika ako ja naručim sam i ako naručim preko tebe?
--- Kraj citata ---
pa npr prošli mjesec mi se desil0 da je mulac u njemačkoj koji radi da pakovanju djelova spakovao samo prvu stranicu naruđbe,tj djelova za nekih 80tak eura i nije skužio da su sljepljene još 2 stranice naruđbe u vrednosti nekih 800 e,tako je došlo na našu carinu i naši naravno naplatili pdv po računu nekih 1500 kn bez da su gledali u paket......bla bla,nakon 3 tjedna natezanja sa našom carinom i SC babom na SC napravili inventuru skladišta i skužili da su ipak moji djelovi kod njih,uspio sam i gospođu s naše carine nagovorit da mi pusti ostatak djelova bez pdv jer je več plačen.....bla bla......možda bi mi bilo lakše da baba sa SC nije čehinja i da bolje govori ili njemački ili engleski,ali ajd bar je SC platio poštarinu za to drugo slanje "izgubljenih djelova"
black-rox:
A meni se dogodilo da sam naručio jedno a došlo sasvim drugo i to skuplje i uredno naplaćeno ili da nema u kutiji a na računu je pa da vidiš sranja onda jako veliki su to problemi i živciranja....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju