Tehnički kutak > Tuning skutera
vx na sp ramu..
180fxr:
pa da.... ins mi ti das.. kao i ja tebi svoju..... i moram jos onda iskemijat drzac za amort.. jer kolko sam ja gledo ga nema.... znaci ak imaju u piaggiu samo taj nosac kupim a ako ne onda ga sam napravim i navarim......
gokiSP:
kuciste centralnog selena je zavareno za ramu, a za amortizer bis trebao imati postojece mjesto... ja znam da sam ja imao i na sp-u i na 70ccm...
180fxr:
nemam.. bar kolko sam vidio.... al mislim da nemam.. pa kaj bi onda trebo jebavat s nosacem?? jbt kolko ja znam ja sam mogo to sve izvadit... al ako se dobro sjecam... :dontknow:
[SB]Replica 180:
--- Citat: 180fxr - 16 Prosinac, 2008, 14:33:56 ---nemam.. bar kolko sam vidio.... al mislim da nemam.. pa kaj bi onda trebo jebavat s nosacem?? jbt kolko ja znam ja sam mogo to sve izvadit... al ako se dobro sjecam... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nosac cenralnog selena na spu se ne moze skinuti !!
marko209vx:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 16 Prosinac, 2008, 19:40:59 ---
--- Citat: 180fxr - 16 Prosinac, 2008, 14:33:56 ---nemam.. bar kolko sam vidio.... al mislim da nemam.. pa kaj bi onda trebo jebavat s nosacem?? jbt kolko ja znam ja sam mogo to sve izvadit... al ako se dobro sjecam... :dontknow:
--- Kraj citata ---
nosac cenralnog selena na spu se ne moze skinuti !!
--- Kraj citata ---
pa prepils ga :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju