Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr70r

<< < (16/29) > >>

giannelli:
radovi stali, jer sam u potrazi za 49,5 klipom... koji ocito i bas nije toliko popularan. 50klip nemoze stat. ako tko zna gdje nabavit klip 49,5 nek mi posalje pm, sve se moze dogovorit.  :icon_thumright:

giannelli:
djelovi kupljeni.. trophy50 ide na njega, treba mi hitno prijevoz a nemam vremena cekat sa SA cilindar a nisam trenutno pri pari za 70ccm.. a klip 49,5 ni za ljeka.. tak da ce ostat trophy na polici dok ne nade klip sebi pa na turpijanje.. lowlifebase ce bit :D ali otom potom.

trenutno na mjenjanju lezaja radilice i moram provjerit dal je radilica uredu, ipak je pretrpila dosta u zadnje vrijeme..  :dontknow:

giannelli:
danas dosao kti od clana vasso, cilindar i klip dobri sve pohvale, a i nemoze se s ovih 50ccm vise vozit.  :D:D

sad cekam jos radilicu malossi hpc i sastavljam.  :glasses9:

evo par slikica.

aeroxtuning:
koji kit ?kad cu ja dobit djir na toj bestiji :) sada ti je sirar konkurencija,stavljju se rox blokovi na neosa,neki alu kit,vec je pokupovao pola dantea :P hihi

giannelli:
mhr replica, nista strasno. :P

znam, sirar i ja smo zamalo svake noci u djiru, prije nego sto mu je zaribo 50ccm isti smo bili.. rupa u ubrzanju do 20-25 ono idemo preko pila odjednom cujes urlik dva stage6-a u isto vrijeme ispale xD
 jel ono u njega tpr kit? ili koji drugi alu ima od tp-a?

a dobit ces djir samo ga tream napravit.. nesto me muci nosac masine ili seleni oni, navjerovatnije cu stavit lezajeve umjesto gumica onih.. ima ohoho posla na njemu jos.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju