Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr70r
Brla:
odlična je mrcina... svaka ti čast! a nego jesu ovi risevi po felgi zasluga s6 pro replice isto kao i kod mene? meni je nosač puko - prokleto smeće!
giannelli:
nisu nego serijskog spuha, kad sam imao prometnu pao je scoot na desnu stranu i spuh se iskrivio i urezo se nosac u felgu.
ja se nadam da meni nista nece puknut na spuhu, a i pokusavam izbgjegavat rupe sto vise.
Brla:
ma s onim tankim smećem od nosača nikad neznaš... ali ja sam se zaj#bo što sam stavio podlošku između nosača i auspuha jer sam bio budala i bojao sam se šta je preblizu felge....
giannelli:
ne znam kako je tebi bilo, ali meni izmedu kraka felge i lonca prst moze proc, izmedu nosaca i gume takoder, sto je po meni dovoljno, rr i serijski spuhovi su mi nekad dosta blizi bili, tak da mi je ovo mila majka. ;D
Rossi:
--- Citat: gianelli - 11 Ožujak, 2009, 22:32:56 ---17,5 dellorto, serijski piaggio.
--- Kraj citata ---
kako ti onda nije dovolja dizna 85 ...a ni 90 cak..kako si napiso gore...kazes treba ti veca .....meni na sport 70 ,yasuni r,17.5 karb,radilica stage 6 i ako ona nema veze stim....i svi mi preporucuju oko 82 do 85....charnel ima slican setup i ok mu je 82 dizna...napiso si da ti treba preko 90 dizna ..sa serijski filterom ? :S nesto tu meni nije ok ili ja nisam normalan...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju