Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr70r
aeroxtuning:
hehe,kazem ti ja ponovo da ga ne prodajes...ja jos malo kad slozim roxa pa idem u djir :D
Drnda:
--- Citat: pitaNS - 25 Veljača, 2009, 20:10:31 ---šta ti je to multivar pukao po dužini il mi se čini? ? ?
--- Kraj citata ---
mislim da je to polovni pa je netko ocrtavao koliko se penje da vidi na njemu...
giannelli:
a ne vjerujem da cu ga prodavat jer mi se ne isplati, odustao sam i od beverlya kako su me sj*ebali ovo sa A kategorijem pa ne zelim imat problema sa policijom.
kad ga slozim, mjenjat cu ga za dt-a ako mi uspije, ako ne ostavljam ga sebi, bilo kakva prodaja ne isplati se, a dt mi je od uvijek bio vrlo drag motor pa mi vrijedi vise od moga. sad sa novim blokovima koje sam narucio ispast ce racun ulaganja oko 10.000kn. :toothy3:
vario nije puknut, vlasnik prije mene je ocrto da vidi bice koliko se remen penje pa nije ocito ni pokusao na kraju. kao sto je drnda rekao.
giannelli:
danas slozen skut, gljivu nisam stavio, probao sam dizne 85 do 90 i nijedna nije valjala pa sam odustao a nisam ni imao dizne vece, pa ce to pricekat drugi put.
s auspuhom nikakve probleme sa stelovanjem, iznenadilo me da skuter ima odlican start sa serijskim oprugicama i centralnim.
sve u svemu ispalo je bolje nego sto sam ocekivao, jos neke sitnice nabavit lakirat i to je to do ljeta, onda ide dulja getriba i mozda cilindar na preradu.
sutra slike i video ubrzanja nisam stigao danas od voznje. :laughing7:
aeroxtuning:
poslao sam ti poruku ako ti je i dalje onaj broj...vidio sam te kad si proso pored tomija.scoot mi onako crn izgleda bolesno,jos deklo polirano...super mi je :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju