Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr70r

<< < (4/29) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: pusic - 19 Prosinac, 2008, 00:34:04 ---nikad nemozeš dobit onoliko para koliko si ulozio u njega

--- Kraj citata ---
ziva istina....pitaju me zasto sam toliko para "bacio" u skuter,kad sam mogo imat pilu neku.....kazem,zato jer mi je to gust i nikad to necu prodat,a pilu mogu kupit kad god hocu,a to ce bit uskoro.........ako ga mislis prodavat,samo ga dovedi u normalno tvornciko stanje i na prodaju,sve drugo ti je bacanje pare,osim ako ne mislis da ga ostavis za sebe,sto bi bilo najpametnije ;)

giannelli:
nista sta kupis i ulozis nesto u to nemozes vratit novce u tome, osim ako ne ukrades nesto ili slicno gdje je cista zarade.. tj ili cista zarada ili nikakva.

naravno da necu vratit ulozeno.. kad bih to kontao skut bi vrijedio preko 20.000kn, a nije mi cilj vratit pare, nego od prodaje imat pare da kupim nesto jace, a da ga prodam moram ga sredit opet, ipak je scoot pretrpio padove i svasta, cilj mi je iza ovoga kupit beverlya 200. i bit miran s 4t. :)
ali vidit cu kad u ponedeljak kupim spuh.. ako mi bude ljepo iso kako ocekivam mozda ga i ostavim sebi i kad budem mogao kupit si nesto jace a ako nista stedit do devetog mjeseca iduce godine i kupit auto.. ali puno filozofije oko svega.. time will show.  :glasses9:

aeroxtuning:
pa koji si gianelli uzeo?sve osim shota su brlje od spuhova....nece ic kako bi mogo..... ;D radije naruci sad dok mozes stage6 pro.....super investicija  :icon_thumright:

giannelli:
nisam jos ni jedan uzeo, idem tek pogledat u ponedeljak.
al eto mogao bi i tu opciju pogledat. :)

aeroxtuning:
vjeruj mi,ima maka na roxa,ako znas iz pomorske,motor ide ko da ima sve serijski......vidi za stage6 pro,sig bolja opcija  :icon_thumright: nesho ti ima na trophyija stage6 pro,vidio sam ide ko vrag za tu opciju setupa ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju