Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

aprilia sr70r

<< < (26/29) > >>

giannelli:
nakon godinu dana stajanja u garazi dosao je napokon taj dan da je na tockovim ai fino tockara opet.  :laughing7:

setup je

mhr replica kit, prosiren ispuh.
malossi hpc radilica (bila prosvirala klipnjaca, dao hac-u, da mi montira topovu klipnjacu s one s plavim polutkama i evo šljaka, hpc za 300kn :laughing7:)
leovince touring spuh/izvadjena blokada
dellorto21 phbg bs, malossi e13, dizna 90
stage6 prirubnica pod 45°
multiuvar2000 5,7gr (trebali bi mi 6,1 ali nemaju ih cekam da naruce)
serijski kuplung sa zelenim top federima
plavi eloksirani čep od ulja getribe  :glasses9:
amotizer yss, ovim putem hvala igor.sb-u sto mi je pokazao taj amort koji je namjenjen zapravo za dragster125,ima 4 razine podesavanja tvrdoce te kosta samo 25€ ganci novi

narucio sam u auto krešo dvije nove sava mc29, moram odnjet spojit s6 čuku kod frenda jer ne znam gdje ide treca zica (okretaji, masa i neka treca), sutra otic i kupit neki crni lak da mi prodje tehnici jer su plastike u banani pa kasnije ide neka crna s crvenom ili plavom perlom.  :)

fali mi šaraf na nosacu spuha da, primjetio sam.

igor.sb:
jeb plastike, glavno da su sve na broju za tehnicki

deklo spica, sam ga treba ofarbat, touring je jeb... samo ta naljepnica na njemu, kao i sve ostale nalje, to smeta :)

jel duzi amort? kaki ti je u odnosu na serijski? na kojoj je poziciji?

giannelli:
a amotizer je malo duzi tako para, nisam mjerio.  :dontknow: stavio sam ga na najtvrdju poziciju jer gljiva je vrlo blizu kadi pa da nebi preko rupe ili slicno otpala, dubrovnik je pun rupa.  :laughing7: a s obzirom da je sad tvrdji od serijskog je dosta udobnij.

naljke su tu iz sprdancije, inace sam samo blatobrtan izljepio aftermarket djelovima, čuning, al budem ljepo oslajfao plastike pa neku drugu boju, ovo je ionako fuserski lakirano i trebalo bi plastike kitat pa sam mislio odmah neku crnu s plavom perlom. ugl plastike cu svakako lakirat, ako nista zakrpit ovo radi sebe i estetike.  :laughing7:

al cuo sam da slikavaju vozila sad i da moraju kao bit ne osteceni, ne znam prosle godine nisam isao na tehnicki s njim jer je tek druga rega bila.

ForRace3:
Svidja mi se skuter, jednostavan je, a ako oces long life skuter stavi gore redsponge i original filter, zujat ce previse sa e13 :D
Desilo ti se Njesra kao i meni, meni se iskrivio amortizer i nosac masine, nosac sam nabavio novi, sada sam u potrazi za amortizerom, vidim da si dao samo 25€...jbt pa to je ok cijena, ja planiram uzet RS3, samo sto kosta 140€ :/

igor.sb:
''malossi'' je sminka i ne vrijedi te novce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju