Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
aprilia sr70r
giannelli:
I ako mod moze premjestit u garazu temu i usput izbrisat ovaj post!
giannelli:
danas preuzeo spuh na posti,jos jednom havla kristianu koji mi je izasao u susret. :icon_thumright:
dojam spuha prva liga, cvrst nosac, spuh sam od sebe cvrsto gradjen.. vidi se da leovince ipak drzi kvalitetu, te zapakiran kartonom maksimalno, dok je s6 bio sam uguran u kutiju bilo kako. s njim dobio naljku leovince scoot koja je odmah posluzila da skrije ogrebotinu :glasses9: valjcice 16x13 :icon_scratch: crvene oprugice i uputstva. juce rkupio ulje antifriz te diht masu tako da sam danas mogao slozit getribu natrag, hvala lagerosu koji mi je nabavio semering lezaja kotaca kojeg sam dugo trazio, na slici je jos e13 koju sam povise spomenuo. par slika. :laughing7:
trebam jos podlosku iza multivara zbavit, koju mi je rekao da ce mi donirat zipst, no eto jos nista od njega, tako da cu morat otic do tokara. najvjerovatnije od yss kupim amotizer posto mi je ovaj stari kriv od voznje na zadnjem. to bi bilo onda to sto je potrebno da bude u voznom stanju. :toothy3:
par slika.
:toothy3:
Faba:
aaaaaaaaaaa,j..enica skuter,polako slazi,bez fusanja :icon_thumright:
pitaj alfu az setup :icon_thumright:
giannelli:
danas se malo radilo :laughing7:
spojio stejdz čuke, odzracio kocnicu, izvadio blokadu iz spuh ai montirao te prespojio uljnu da vrti u krug, taman mi je visak crijeva od ulja posluzilo za karb dovod gorivva, jer je pre kratko crijevo bilo od serijskog posto je sad 45 prirubnica. zipst mi daas javio da mu se podloska varia vratila tako da se ispricavam, sto sam mislio da je zaboravio na to, sve 5. :icon_thumright:
za pocetak spojio sve da vidim jel radi, minus spojio na prekidac i uglavio u volan.
kabel za okr. od bobine do volana sve ispod plastika, kao tvornica :glasses9:
sv eposlozeno ispod, u vrecici je 9v baterija i prikljucak za bat s čuke, u kesi je da s ene smoci posto zna doprijet kisa tu.
gotov proizvod.
pajo:
znači za spajanje obrtaljke ide - na kontakt bravu i + na bobinu i to je to?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju