Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner vx200-r
Keky.sb:
ispričavam se na spamu, ali moram napomenuti. taj sp o kojem je riječ je bio takav krš da sam se smijao kada ga je replica dovukao. govorio sam mu da ga ni na otpad ne bi pimili bez poveće svote novaca jer bi njime zagađivao otpad. on je u njega uložio mase novaca i doveo u savršeno stanje i izgledom i performansama. taj motor je išao na 130-140 km/h na zadnji kad hoćeš. krajnja je prebacivala 160 km/h po satu. motor je jednostavno bio bolestan. to što se vila tiče otom-potom, ali ni vi možda ne bi više mogli izdvojiti ni lipe da ste od krame napravili bombu od motora. zapiajte se koliki su novci u igri, a ako ne radite i 100 kn vam je puno.
repilca, opet me uhvatila nostalgija za tim sp-om. :'(
podsjeti me da te ubijem kad se vidimo...
marko209vx:
--- Citat: gun_rider - 21 Travanj, 2009, 00:41:30 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
daj decko cemu se ti smijes???? vozis nekog jebenog malagutica sa kojim bi mene bilo sram izac na cestu, vidis sta je keky napisao u svezi tog sp-a... ti ga nikad u zivotu nisi vidio pa nemoj ni komentirat molim lijepo
ajde ako sam te ja toliko nasmijao molim te pojasni nama laicima o cemu bi ovdje mogla bit rijec, pa se ti tako smijes. Bas zelim nesto nauciti... :icon_scratch:
gun_rider:
--- Citat: marko209vx - 21 Travanj, 2009, 18:42:34 ---daj decko cemu se ti smijes???? vozis nekog jebenog malagutica sa kojim bi mene bilo sram izac na cestu, vidis sta je keky napisao u svezi tog sp-a... ti ga nikad u zivotu nisi vidio pa nemoj ni komentirat molim lijepo
ajde ako sam te ja toliko nasmijao molim te pojasni nama laicima o cemu bi ovdje mogla bit rijec, pa se ti tako smijes. Bas zelim nesto nauciti... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zato ti voziš ultra mega tjuning stayling fensy runnera sa diodama u prednjem faru i izrizanom tablicom koji ide sporije jer mu je top nakošen put gore :notworthy: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
kralju skužaj al iz izjave u izjavu me sve bolje nasmijavaš :toothy12:
marko209vx:
uf sta sam ja ponekad glup sta se upustam u raspravu sa nadobudnom djecom... :angry7:
e i molim te da mi odg na pitanje o sp-u... da cujemo tvoje veliko znanje... :sad1:
gun_rider:
--- Citat: marko209vx - 21 Travanj, 2009, 20:29:04 ---uf sta sam ja ponekad glup sta se upustam u raspravu sa nadobudnom djecom... :angry7:
e i molim te da mi odg na pitanje o sp-u... da cujemo tvoje veliko znanje... :sad1:
--- Kraj citata ---
a koji bi ja k**ra* triba znat o tom SP-u? ajde me ti prosvitli koji su to struja tjuning da ide 300 s mista bez blokade i ide na zadnji na 140km/h hahahhahahah :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju