Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner vx200-r

<< < (16/21) > >>

[SB]Replica 180:
je, bia je moj  :toothy9: i samoooo mojjjjj  :laughing7: :laughing7:
 moram priznati da se nakratko poradujem svaki puta kad ga vidim na slikama! ali samo NAKRATKO!
Joka radi, i ima svoje primanje pa sam mislio da ce se ipak za njega bolje brinuti ( ako sam ja mogao kao studos, ziher moze i on!), koliko vidim sve je na svom mjestu bas kako sam ja napravio, osim te tablice  ::)
znam x sitnarija koje mogu an tom motoru biti bolje nego sada, ali nije vise vrijeme da se ja za njega brinem  :hello:

marko209vx:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 18 Travanj, 2009, 15:07:46 ---je, bia je moj  :toothy9: i samoooo mojjjjj  :laughing7: :laughing7:
 moram priznati da se nakratko poradujem svaki puta kad ga vidim na slikama! ali samo NAKRATKO!
Joka radi, i ima svoje primanje pa sam mislio da ce se ipak za njega bolje brinuti ( ako sam ja mogao kao studos, ziher moze i on!), koliko vidim sve je na svom mjestu bas kako sam ja napravio, osim te tablice  ::)
znam x sitnarija koje mogu an tom motoru biti bolje nego sada, ali nije vise vrijeme da se ja za njega brinem  :hello:

--- Kraj citata ---
a jebiga...dobar je sp, naspram krama kakvih ima na cesti..
ali moram priznat da si mamlaz, ides piturat stapove haha a ne uzet f36, cijena ista, sta je to za studosa...  :laughing6: :laughing6:

[SB]Replica 180:
pa sad kad se podsjetim, bas sam bio mamlaz! Mora da sam bia skrt, pa nisam dao za vile  :dontknow: :dontknow:  ili sam stedia da se preselim i studiran u splitu  :toothy9: :toothy9: :toothy9:   .............i na kraju nit vila nit splita, pa di je taj novac?  :drunken_smilie:  Utroba, sta ti kazes? :icon_scratch:

marko209vx:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 18 Travanj, 2009, 15:19:46 ---pa sad kad se podsjetim, bas sam bio mamlaz! Mora da sam bia skrt, pa nisam dao za vile  :dontknow: :dontknow:  ili sam stedia da se preselim i studiran u splitu  :toothy9: :toothy9: :toothy9:   .............i na kraju nit vila nit splita, pa di je taj novac?  :drunken_smilie:  Utroba, sta ti kazes? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
tvoje vilice koo i moje, u jetri zavrsile...hahah :toothy9:

Utroba-FX:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX edit by Eladio...ja sam se sprda za vilice...samo ste vi malo glupasti pa nekuzite...
i kralju moj ovih 5 motora sta sam ima,sam za svaki da sam svoje novce..niti su mi mama ni tata dali...
Sta si mozda ljut sta ti nisam napisa ajme motor ti je najbolji nikad nisam vidia boljega...je motor je lip sta je je,nemogu rec da nije...
a stvarno si faca kralju moj.... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju