Ostalo > Svijet računala i mobitela
višak pomoč
(1/1)
mrcina:
imam viška opcija u spuštajučim opcijama pa bih molio da mi kažete kako da to maknem.
rogi:
--- Citat: mrcina - 15 Siječanj, 2007, 16:42:43 ---imam viška opcija u spuštajučim opcijama pa bih molio da mi kažete kako da to maknem.
--- Kraj citata ---
Po meni to stvaraju programi , a micanje je moguće , samo treba uči u registar , a to ti ne bih preporučio jer se tzv opcije nalaze na jednom do dva mjesta i zato treba poznavati registar . Nije strašno , a možda program ima mogućnost izbora kod instalacije .
Ovo je primjer savršenog skeniranja
mrcina:
[/quote]
Po meni to stvaraju programi , a micanje je moguće , samo treba uči u registar , a to ti ne bih preporučio jer se tzv opcije nalaze na jednom do dva mjesta i zato treba poznavati registar . Nije strašno , a možda program ima mogućnost izbora kod instalacije .
[/quote]
:sign020: :sad147: :ludludd: :klanjamose: :klopa: :violent1: :rofll:
Hrastinski:
ja mislim da trebaš ići u u opcije u tom programu kojeg želiš maknuti jer tam bi to trebalo biti
Punisher:
--- Citat: rogi - 17 Siječanj, 2007, 16:03:34 ---
--- Citat: mrcina - 15 Siječanj, 2007, 16:42:43 ---imam viška opcija u spuštajučim opcijama pa bih molio da mi kažete kako da to maknem.
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Rogi nepopravljiv si :wav: :laughing4: :laughing8: :sign10: :rofll: :rofl1: :vidiga: :sign020: :u_plac: :klanjamose: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju