Ostalo > Foto, video, music...
Slike vaših kućnih ljubimaca
robert:
pravo ime joj je gipsy, ma gdje je moj stari tu je i ona! stari ide sa njom po kruh, on nosi kruh a ona novine! nikoga ne napada osim mog susjeda, njega ne podnosi ama fakat nikako! popizdi kad ga vidi i to sa razlogom. dok je bila mala stao joj je na rep!
gokiSP:
a bas onako nekako zahvalno gleda...
NeoDJW:
--- Citat: robert - 30 Prosinac, 2008, 23:57:22 ---pravo ime joj je gipsy, ma gdje je moj stari tu je i ona! stari ide sa njom po kruh, on nosi kruh a ona novine! nikoga ne napada osim mog susjeda, njega ne podnosi ama fakat nikako! popizdi kad ga vidi i to sa razlogom. dok je bila mala stao joj je na rep!
--- Kraj citata ---
hehehehe carica, zlopamtilo ! Tak i moja, ne voli nijednog njemackog ovcara, mucili ju dok je mala bila, izgrizli ju xxx puta i sad kad je cura odrasla, oni se boje cure moje :frajer:
robert:
trebaš ti nju uživo vidjeti! spava gdje hoće ali mora imati nešto pod glavom, bio to kamen ili jastuk nema veze! ja perem ili šerafam po skuteru ona dođe pregleda sve napravi krug oko skutera i ode!
NeoDJW:
--- Citat: robert - 31 Prosinac, 2008, 00:02:41 ---trebaš ti nju uživo vidjeti! spava gdje hoće ali mora imati nešto pod glavom, bio to kamen ili jastuk nema veze! ja perem ili šerafam po skuteru ona dođe pregleda sve napravi krug oko skutera i ode!
--- Kraj citata ---
tak i ova moja, jednom je na zvono stavila glavu i lezi, ja gledam di je bokte tek ova moja gleda i suti, zajebava namjerno !
al obavezno kad ja nes radim prosmuca i sve pronjuska !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju