Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning opcije

(1/3) > >>

ProDriverGT(TGB):
Dakle Tgb R50X 2008,htio bi neki base tuning ili neki slabiji jači od base-a(neznam kak se to zove)uglavnom, nekuzim se u skutere pa vas molim za odabir kita i auspuha za taj skut,ostalo ce mi nabavit i slozit Giz,decko sa sajta.Kit i auspuh koji predložite mora biti Polini eventualno Malossi,i objasnite njegove ucinke.Serijski motor mi je morini ac,ako neko nezna.Zelim da skut traje s tim barem 10000km i da ide 85,90.Hvala :notworthy:

area mf:
malossi sport 70ccm,17,5 dellorto 95dizna i e13 gljiva,radilica može i serijska a može i topova s plavim polutkama,zx spuh,malossi multivar.malossi fly,žuta centralna i 4,2 rolice bićeš s time zadovoljan i dosta dugo će ti trajat setup

aeroxtuning:

--- Citat: area mf - 14 Prosinac, 2008, 20:12:19 ---malossi sport 70ccm,17,5 dellorto 95dizna i e13 gljiva,radilica može i serijska a može i topova s plavim polutkama,zx spuh,malossi multivar.malossi fly,žuta centralna i 4,2 rolice bićeš s time zadovoljan i dosta dugo će ti trajat setup

--- Kraj citata ---
super,samo ja ne bi stavio gljivu,radje nek stavi red sponge i preradi airbox  :icon_thumright:

area mf:

--- Citat: aeroxtuning - 14 Prosinac, 2008, 20:15:05 ---
--- Citat: area mf - 14 Prosinac, 2008, 20:12:19 ---malossi sport 70ccm,17,5 dellorto 95dizna i e13 gljiva,radilica može i serijska a može i topova s plavim polutkama,zx spuh,malossi multivar.malossi fly,žuta centralna i 4,2 rolice bićeš s time zadovoljan i dosta dugo će ti trajat setup

--- Kraj citata ---
super,samo ja ne bi stavio gljivu,radje nek stavi red sponge i preradi airbox  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
a to kako mu se digne tak nek stavi :laughing9: :laughing9:meni je bolja gljiva

Losinj:
sry na ot

a koja je zuta po tvrdoci od malossi-a centralna.
aj ak neko zna nek napise te od malosia po redu od najtvrdje do naj mekanije bjele ako se nevaram :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju