Tehnički kutak > Tuning skutera
radilica---base setup
area mf:
stoje s vanjske strane ležaja-dekla,služe za brtvljenje i ima ih 2 komada :jerk:
sanatorium:
hvalu za pomoc moze lock na temu
sanatorium:
ej a ja na moj skut kymco super 9 ( 5500-6000km)ako stavim Malossi Sport 70cc dali da menjam lagere i semeringe ( setup bi bio sledeci Malossi Sport 70cc Keihin 17mm ( seriski je taj nije mi potreban veci ) i fabricki spuh ) kolika bi bila tad krajna brzina ( od priliku ) sad je oko 76-78km\h a kolika bi bila so sledeci setup ( malossi sport 70cc keihin 17mm ( seriski je karb ) i fabricki spuh ) znaci samo ako stavim malossi sport 70c
sanatorium:
ajde help me pitanje je 1 post nagore :toothy9:
dino gp1:
--- Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 15:41:36 ---ej a ja na moj skut kymco super 9 ( 5500-6000km)ako stavim Malossi Sport 70cc dali da menjam lagere i semeringe ( setup bi bio sledeci Malossi Sport 70cc Keihin 17mm ( seriski je taj nije mi potreban veci ) i fabricki spuh ) kolika bi bila tad krajna brzina ( od priliku ) sad je oko 76-78km\h a kolika bi bila so sledeci setup ( malossi sport 70cc keihin 17mm ( seriski je karb ) i fabricki spuh ) znaci samo ako stavim malossi sport 70c
--- Kraj citata ---
Bilo bi preporučljivo, uz malossi sport 70ccm kupi i rezonantni spuh...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju