Tehnički kutak > Tuning skutera
Prirubnica
Pupo:
--- Citat: doc-sr150 - 14 Prosinac, 2008, 22:29:52 ---kaj ti se sa klipom i cilindrom dogodilo...koda da je nako preorao sa traktorom... :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
vruće. voda, vruće, voda, starost, voda na vruće :toothy9:
Bruno1990:
--- Citat: doc-sr150 - 14 Prosinac, 2008, 22:29:52 ---kaj ti se sa klipom i cilindrom dogodilo...koda da je nako preorao sa traktorom... :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
to sam i ja reko..ma cilindar je iz vana stvarno los....al unutra je jos ok..klip ima riseva onolko kolko nemam ni prstiju..klip moze jos moze vozit al ne dugo..hahahah..ovako i onako cu mjenjat to tako da nije briga.. :toothy11: :icon_thumright:
Bruno1990:
--- Citat: Bruno1990 - 14 Prosinac, 2008, 12:38:41 ---..mislim..nikad nisam vidio..di meni stoji prirubnica.. :dontknow: ko zna nesto o tome ima ko kakva iskustva..dal se moze stavit ona prirubnica..naci koja drzi frgu iznad zadnje gume..fala
.. naci kak cu onda moci stavit prirubnicu drugu..smeta ovaj nosac masine..ima ko kakvu ideju... :binkybaby: :icon_scratch:
slike
--- Kraj citata ---
da ne otvaram temu...
zanima me jel se moze prirubnica napravit po zelji... hvala :help:
ako neko ima neka javi hvala unaprijed :icon_thumright:
gokiSP:
naravno da moze... ja sam sam sebi radio jer mi je trebala prirubnica da ima na sebi cijevcicu za vakum...tako i ti mozes napravit ju...jedan dan posla, malo se potrudis i to ti je to...
180fxr:
da al reci covjeku od cega....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju