Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR racing 50ccm
Crazy Kuree:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Prosinac, 2008, 12:25:16 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 14 Prosinac, 2008, 02:47:58 ---
--- Citat: Dirk23 - 14 Prosinac, 2008, 02:24:14 ---Ma ča si pa z mendule minji, 50 ccm- 16 ks, i da ima veliku trajnost, hmmm, ok :happy6:
Ma gus 70, sa pravim spuhom, i sve ljepo postelano, traje ko i serijala, evo susjed, vrti stalkera 40000 km na gusu, jednom samo karike, serijska radilica, samo lezajevi mjenjani
--- Kraj citata ---
zašto nebi imo veliku trajnost kad ima rotax ispuh? mislim na tu klasu race, vjerujem da ovo traje nekih 15000 bez brige uz drugi klip i par put mjenjane karike na C16 il takom nekom auspuhu
--- Kraj citata ---
C16 je na tom kitu isto kao i serijski auspuh sa katalizatorom na due+
To je punokrvni kit za trke, a 50ccm ima jer je za klasu do 50 ccm.
Trajnost mu je smijesno mala osim ako ne sluzi za 10-20 minuta voznje jednom tjedno.
--- Kraj citata ---
jesi siguran? to treba neko kupit pa reć ipak je rotax ispuh i klip je MHR team koliko vidim..
hac:
malo razmisli kak može imat toliku snagu,jedino okretajima.........taj cil se mora vrtit +14000 da bi izvukao 16 ks i vjek trajanja se broji u radnim satima......to što je mhr team klip ti isto nije garancija dugotrajnosti,klip od mhr team 70 ccm se mjenja nakon 4 radna sata ako se planira izvlačit opimalno iz kita
PitBull Aerox:
kure, to bi u tebe trajalo jedno 10min al ukupne voznje.... :icon_biggrin:
dhorvat:
--- Citat: hac - 14 Prosinac, 2008, 14:50:16 ---klip od mhr team 70 ccm se mjenja nakon 4 radna sata
--- Kraj citata ---
:o :o :o :o :o
Tolko ja imam radnih mjeseci na trofijevom klipu.
Skoro :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju