Tehnički kutak > Tuning skutera
ipone - scoot run
RideRR4EveRR:
--- Citat: robert - 14 Prosinac, 2008, 17:33:54 ---
--- Citat: Losinj - 14 Prosinac, 2008, 17:25:38 ---hahah vise ste vi zapeli za miris nego za ulje ko ulje,a miris vam dopizdi brzo :toothy9: postane vam slabo od tog
zasto kupovat to ulje kad je tts odlican a i kako mi slow kaze kod njega 80 i nes sitno kuna :)
sto ja najbolje ja sam ga koristio i sad koristim tts vec sam sipo oko 4l i dalje ovo smrdi na jagodu cep i ispod sica :toothy9:
--- Kraj citata ---
ima tu istine! slow može potvrditi da sam ga već par puta molio da skuter ugasi izvan mog dvorišta i blizine mojih roditelja!
mama mi ima raznih lergija i kad je blizu 2t-motora bude joj tako zlo da to nije normalno! meni osobno je skoro pa svejedno, glavno da ne dimi previše!
--- Kraj citata ---
Meni oči peku kad se vozim iza nekog ko sipa 2 taktol ili tts ... Uglavnom bencony ima ipone ulja znam da sam vidio par puta u dučanu da drže a i motul je ista tvronica ko ipone. Samo nisam siguran dal baš imaju taj scoot run jel mislimda ga nisam vidio. al kad uhvatim vremena možda čak i sutra zaletim se i pogledam ...
SlowRider:
Ovog se ulja sigurno necu odreci, a vrijeme ce pokazati kakva je kvaliteta.
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 14 Prosinac, 2008, 17:40:10 ---Ovog se ulja sigurno necu odreci, a vrijeme ce pokazati kakva je kvaliteta.
--- Kraj citata ---
Ček, ti si ga stavio već? :icon_scratch:
Kolko ti je bilo u rezervaru ulja kad si ovo ulijo unutra? Meni se neda raskapat pol motora da ispraznim posudicu :icon_thumright:
2TDottore:
ja cu vam reci samo jednu stvar.Kvaliteta tog ulja je sigurno jako dobra ali ak vam smrdi miris 2T motora rjesite se drkalica i kupite si 4T i necete imat vise takvih problema pa cete svi mirisat nakon voznje motorom jos po prasku i omeksivacu rublja ko da se nise ni vozili. :beah:
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 18:37:28 ---
--- Citat: SlowRider - 14 Prosinac, 2008, 17:40:10 ---Ovog se ulja sigurno necu odreci, a vrijeme ce pokazati kakva je kvaliteta.
--- Kraj citata ---
Ček, ti si ga stavio već? :icon_scratch:
Kolko ti je bilo u rezervaru ulja kad si ovo ulijo unutra? Meni se neda raskapat pol motora da ispraznim posudicu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koliko znam sinoć je izpraznio rezervar ulja i stavio ipone!
@dottore: :giljotina: :thefinger:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju