Tehnički kutak > Tuning skutera

homemade boostbottle

<< < (2/5) > >>

speedburn2:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Prosinac, 2008, 19:57:18 ---navodno kod otpustanja gasa on prikupi visak benge koji karb isporuci i kada opet damo gas on ga ispuca, daje na utrkama koju tisucinku brze vrijeme

--- Kraj citata ---

tako sam i ja cuo

aeroxtuning:
e to je vec druga stvar....kakav nitro prijatelju,s njim ne bi dobio koju tisucinku,nego koju sekundu na utrkama...pa da li se ugraditi na prosjecnom setupu?

Drnda:
da se on ugraditi i na seijalu, e sada neznam tocno gdje se montira , jedan kraj je karb, a neznam jel drugi rezervoar ili prirubnica, iako mislim da je ovo drugo

speedburn2:

--- Citat: aeroxtuning - 12 Prosinac, 2008, 20:00:06 ---e to je vec druga stvar....kakav nitro prijatelju,s njim ne bi dobio koju tisucinku,nego koju sekundu na utrkama...pa da li se ugraditi na prosjecnom setupu?

--- Kraj citata ---
ma to je najbolje, aktiviras ga i poletis a ne ovo jos se nogom moras odgurivat ;D

dhorvat:
I ja sad kao laik ko će meni objasnit kolko ja dobivam s tim i koja je razlika u ponašanju skuta u vožnji?  :dontknow:

A onaj forum je tak šlampavo napravljen, nek si uzmu nas kao primjer izrade novog foruma  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju