Tehnički kutak > Styling skutera

Poliranje

(1/4) > >>

Crni91:
....evo ljudi upustam se u poliranje dekla, pa ako to uspije idu i vile..... :laughing6: :laughing6: :laughing6:...jel bi mi neko moga napisat sta tocno sve triba uzet...koliko sam ja skuzio ide...
Sredstvo za skidanje boje?
Vodobrusni od 180-1500?
Polir pasta,kreda?
Treba uzet nastavak za busilicu?
Krpe?
Hvala :headbang:

Bruno1990:

--- Citat: Crni91 - 12 Prosinac, 2008, 11:37:31 ---....evo ljudi upustam se u poliranje dekla, pa ako to uspije idu i vile..... :laughing6: :laughing6: :laughing6:...jel bi mi neko moga napisat sta tocno sve triba uzet...koliko sam ja skuzio ide...
Vodobrusni od 180-1500
Polir pasta
treba uzet nastavak za busilicu
krpe???????????????
Hvala :headbang:

--- Kraj citata ---
da se nadodam...smeđa i plava kreda.. :icon_thumright:
sretno..ocekujemo slikice  :toothy11:

Crni91:
...evo ovaj tjedan cu nabavit to sve onda ako je to to....i onda u sljedecu subotu idu 2 dekla na poliranje....hahahaha....javljam se sa slikama :icon_tongue:

black-rox:

--- Citat: Crni91 - 12 Prosinac, 2008, 11:42:51 ---...evo ovaj tjedan cu nabavit to sve onda ako je to to....i onda u sljedecu subotu idu 2 dekla na poliranje....hahahaha....javljam se sa slikama :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
Za dva dekla bit ćeš dobar ako ne odustaneš na pol prvoga neznaš ni sam u šta se upuštaš....

Crni91:

Za dva dekla bit ćeš dobar ako ne odustaneš na pol prvoga neznaš ni sam u šta se upuštaš....
[/quote]
a necu oba sam...ja i prijatelj...nema odustajanja....samo me zanima jel sam sve dobro nabroja gori....i koliko ce me cca izac sve ono???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju