Ostalo > Chat house
Nocne pice :)
Bruno1990:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 02:32:01 ---ja san cua da je opuzen rekorder u dalmaciji po tome oliko se pije po glavi, a vjeruj mi pije se puno, imam ih dosta u razredu koji mogu popiti i preko 30 teretnih... ali ti po cijeli dan piju pivu, prije 3 subote je u metkovicu lik pio s njim i pao je nakon sat vremena preko stuba na ledja, hitna dosla po njega ma show, a sto je naj zalosnije mi se prvo dobro opijemo pa tek onda u metkovic idemo... :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
da se izludujete do jutra i onda svaki svojoj kuci..ak ste u stanju..ic..heheh :notworthy: :notworthy:
te-te-ac:
evo me drkam keru nogu :redface:
Drnda:
u 4 popodne se ide u nas piti, do 8 sati pijemo ko ludjaci, mrtvi pijani stopiramo ili s nekim idemo u mtk i onda se tamo jos pije dok se nemozemo ni na 4 noge odrzati i onda mrtvi pijani idemo kuci ili pozaspemo negdje...nekad se znalo ujutro u renolu 4 probuditi...
Bruno1990:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 02:37:02 ---u 4 popodne se ide u nas piti, do 8 sati pijemo ko ludjaci, mrtvi pijani stopiramo ili s nekim idemo u mtk i onda se tamo jos pije dok se nemozemo ni na 4 noge odrzati i onda mrtvi pijani idemo kuci ili pozaspemo negdje...nekad se znalo ujutro u renolu 4 probuditi...
--- Kraj citata ---
a vlasnik nepoznat :toothy12:
..jaoo niste normalni..sta vi radite od sebe..heheh :nono: :icon_tongue:
Drnda:
da vlasnik nepoznat, e pa kada te jos neko slika tada pa te nakon koji dan svi gledaju cudno i zajebavaju te oko toga....
evo jedan primjer: jednoj curi rodjendan, lik iz razreda pio u jednom kafiću od 3 popodne(samo teretnu karlu pije), dosao na rodjendan u 9, vidno pijan, popio gajbu pive sam, i nakon toga lik sjeda na zipa i na benzinsku ide jer jedino ona radi nakon ponoci i ide piti....lik nije normalan, ja neznam oce li biti ziv za 10 godina... btw.sidimo zajedno u skoli pa pretpostavite :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju