Ostalo > Chat house

Nocne pice :)

<< < (143/922) > >>

Drnda:

--- Citat: R@VeN - 26 Prosinac, 2008, 02:13:33 ---jbt oci ce mi ispast oce ko koju bavariu iman par limenki viška hehe...

--- Kraj citata ---
popio sam jedno 20 bavaria onih 0.25 , hehe, ali sam se najeo, mogao bih jos koju ali ne volim te limenke nikako, sef me kavane opio, samo me castio :drunken_smilie:

dbara:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 02:15:30 ---
--- Citat: R@VeN - 26 Prosinac, 2008, 02:13:33 ---jbt oci ce mi ispast oce ko koju bavariu iman par limenki viška hehe...

--- Kraj citata ---
popio sam jedno 20 bavaria onih 0.25 , hehe, ali sam se najeo, mogao bih jos koju ali ne volim te limenke nikako, sef me kavane opio, samo me castio :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

u mene su 0.5 već je ošlo 5 komade hehe...

Drnda:
nekoliko sam puta brojao, ali bi zaboravio ujutro, skoro se niceg ne bi sjecao, a sada na praznicima pijem ko lud, svaki dan u nekog se pije i peku cevapi i kobasice :notworthy: :notworthy:

Bruno1990:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 02:23:24 ---nekoliko sam puta brojao, ali bi zaboravio ujutro, skoro se niceg ne bi sjecao, a sada na praznicima pijem ko lud, svaki dan u nekog se pije i peku cevapi i kobasice :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---
tako je i kod nas..festa se i pije..dok se moze...  :laughing7: :laughing7: zaje*anicja stalno..i druzenje  :icon_tongue: :icon_tongue:

black-rox:

--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2008, 02:01:29 ---ti stvarno nisi normalan, sa ti pijes 67 red bullova u jednom satu???

--- Kraj citata ---

Ništa ne pijem još da to popijem pa di bi onda bio letio bi tu po sobi :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju