Ostalo > Chat house

Nocne pice :)

<< < (899/922) > >>

ljubo46:
Trebo je to povjesat na tavan ko kobasice pa da vidis kak se suší

neuromaniac:
ne ne ekipa nesuše se  :nono: moraju imati određenu količinu vlage da imaju težinu ,  u podrum slažem novčanice iz euro zone jer mi nestanu gore u kuću , pa ih moram redovno okretat da nebi  još više vlage povukle

2mario2:
malo sam si na poslu, al dok ima glazbe na mobu ima i zabave...

ljubo46:

--- Citat: neuromaniac - 21 Siječanj, 2013, 04:05:31 ---ne ne ekipa nesuše se  :nono: moraju imati određenu količinu vlage da imaju težinu ,  u podrum slažem novčanice iz euro zone jer mi nestanu gore u kuću , pa ih moram redovno okretat da nebi  još više vlage povukle

--- Kraj citata ---
E to to ali vlagu jos moraju imat da ne pucaju kod uvijanja  :laughing7:

2mario2: blago tebí da bar ja tak mogu malo :sad1:

2mario2:

--- Citat: ljubo46 - 21 Siječanj, 2013, 04:40:56 ---
--- Citat: neuromaniac - 21 Siječanj, 2013, 04:05:31 ---ne ne ekipa nesuše se  :nono: moraju imati određenu količinu vlage da imaju težinu ,  u podrum slažem novčanice iz euro zone jer mi nestanu gore u kuću , pa ih moram redovno okretat da nebi  još više vlage povukle

--- Kraj citata ---
E to to ali vlagu jos moraju imat da ne pucaju kod uvijanja  :laughing7:

2mario2: blago tebí da bar ja tak mogu malo :sad1:

--- Kraj citata ---
nema mi druge nego na taj način i s forumom ubit dosadu... kad bi barem svaki dan tak bilo na poslu... ima noći kad moram ove klošare, pijance i azilante tjerat, onda nemam vremena ni mob pogledat skoro... noćas je bilo sve prazno osim 4 klinke od nekih 16-17 god. koje ak pipneš, pa ideš koju godinu u Remetinec pravit društvo Sanaderu... šteta što ne dođe neka dobra milfara da si skratim smjenu malo... :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju