Ostalo > Chat house
Nocne pice :)
Ensiferum:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2011, 20:16:59 ---jos se ubijas oko toga :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
da ga ebeš preko funkcija ga ne mogu natjerat :toothy9:
Al u mainu mi sve uredno radi, al nije to to
Sve mi se čini da ću mučit asistente oko toga :help:
Jump33r:
--- Citat: Ensiferum - 11 Rujan, 2011, 20:15:51 ---Naravno da c++
Šta fali javi, nabavio sam 400 Mb literature za nju pa kad uvatim vremena :toothy10:
Znaš li slučajno kako fukin poslat dvodimenzionalno polje ( char ) u funkciju al ne fiksne vrijednosti, tj. da u mainu možeš u tu funkciju slat više takvih polja različitih dimenzija ?
--- Kraj citata ---
pravoga si nasa pitat, programiranje mi je ono THA jaca strana,..
nabavija san i ja 1000+ strana literature al nikako da uvatin vrimena i uvik se sitin 10 dana prije ispita,.. :toothy12:
inace postaj na forum.hr ima dosta uzivljenika, znaju momci !
Ensiferum:
--- Citat: Jump33r - 11 Rujan, 2011, 20:22:03 ---pravoga si nasa pitat, programiranje mi je ono THA jaca strana,..
nabavija san i ja 1000+ strana literature al nikako da uvatin vrimena i uvik se sitin 10 dana prije ispita,.. :toothy12:
inace postaj na forum.hr ima dosta uzivljenika, znaju momci !
--- Kraj citata ---
Ma radije ću navratit asistentima i osobno ih mučit ( to mi je u krvi :laughing3: :laughing3: :laughing3: )
Drnda:
--- Citat: Ensiferum - 11 Rujan, 2011, 20:10:18 ---O tome kako netko nema za novi avatar :o
--- Kraj citata ---
aaaaaaaaaa?
Drnda:
--- Citat: Ensiferum - 11 Rujan, 2011, 20:23:43 ---Ma radije ću navratit asistentima i osobno ih mučit ( to mi je u krvi :laughing3: :laughing3: :laughing3: )
--- Kraj citata ---
istina ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju