Ostalo > Chat house

Nocne pice :)

<< < (50/922) > >>

gokiSP:
black i ja necemo vise pisat tu jer se zna da smo uvijek tu... mi vec mjesecima gulimo nocne... :toothy12: i svaku vecer u nocnoj slozimo jedan skut tako da se da zaradit... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

doc-sr150:
 :hello:

dhorvat:

--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:01:33 ---black i ja necemo vise pisat tu jer se zna da smo uvijek tu... mi vec mjesecima gulimo nocne... :toothy12: i svaku vecer u nocnoj slozimo jedan skut tako da se da zaradit... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Niste fora, ja sad idem spavat i budim se u 7 i 15 da otpeljam starce na posel da mogu otić kupit ležajeve @malagutiju f12. Slažemo malagutija ponovo. Jedva čekam da vidim kolko sam u stanju (po prvi puta) uštelati midrace setup. Due+Nardo, 22 dellorto

gokiSP:
ajde ajde mozes ti to... mi polazemo nade u tebe... :headbang:

vine5x:

--- Citat: gokiSP - 19 Prosinac, 2008, 02:01:33 ---black i ja necemo vise pisat tu jer se zna da smo uvijek tu... mi vec mjesecima gulimo nocne... :toothy12: i svaku vecer u nocnoj slozimo jedan skut tako da se da zaradit... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

Zašto onda ja uvik postan zadnji post do 6 ujutro  :toothy9:, a ti goki moraš spavat  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju