Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
robert:
moguće je, ali su troškovi preveliki oko prerade luna blokova! trebaš nekog tko će ti napraviti nosač i distancer za čeljusti, trebaš promjeniti zadnji kotač i staviti jedan za disk kočnicu, treba ti ručka i kočioni cilindar sa posudicom kao i lajtung, disk i čeljusti!
sve skupa odokativno 2000-2500 kuna! za te novce si kupi kompletnu minarelli mašinu sa diskom i zadnjim kotačem koja paše skoro na šeraf!
a ostat će ti još i novaca za tuning
ichko:
To jes najj ideja i najisplatljivije,ali najveci problem postaje struja,roberte ti si to radio pa mam mos malo objasnit,doduse ti si i prekidace i slicno sa roxa stavljao,a koje bi prepravke bila ako ocu da stavim samo masinu,znaci ostalo po mogucnosti ostane isto...koje su prerade i moram li mijenjat cdi..
robert:
pa struju mi je gozz složio i pomjenjenji su samo konektori! serijski luna cdi imam još uvjek na skuteru!
ichko:
Kako mislis promjenjeni su konektori,jer bilo nesto da se prespaja i slicno ili su se samo zice iz konektroa sa skutera morale presloziti da odgovaraju onima sa konektora od masine...jedini problem barem meni je, sto nemam pojma o struji a neznam koga bi vamo mogao naci to mi odradi a lako bi mogao naci masinu i rado bi se uputio u projekt minareli,i isao bi na vodeno hladjenje
lunasaki:
http://www.keeway.hr/pdf/MR_TuningFact50_kat2008.pdf
ovo ću ja na svojoj Luni napraviti i ima da letim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju