Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (16/27) > >>

cvele60:

--- Citat: aprilija top - 13 Prosinac, 2008, 19:35:43 ---semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima

--- Kraj citata ---
Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager bar sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na  6204[20mm]
znaci problem je samo spoljasnja dim. lagera. :icon_scratch:

cvele60:

--- Citat: cvele60 - 13 Prosinac, 2008, 20:11:46 ---
--- Citat: aprilija top - 13 Prosinac, 2008, 19:35:43 ---semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima

--- Kraj citata ---
Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager  sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na  6204[20mm]

--- Kraj citata ---

dhorvat:

--- Kraj citata ---

Aha, znači vanjski fi ležajeva, odnosno promjer rupe za ležajeve u bloku je drukčiji nego na klasičnim minarelli blokovim. Tu je caka!  :jerk:

ichko:
A ima li takvih lezajeva sa tim vanjskim promjerom...

dhorvat:

--- Citat: cvele60 - 13 Prosinac, 2008, 20:11:46 ---Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager bar sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na  6204[20mm]

--- Kraj citata ---

:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Ajde odlučite se... Htio bih naučit i to!  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju