Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
cvele60:
--- Citat: aprilija top - 13 Prosinac, 2008, 19:35:43 ---semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima
--- Kraj citata ---
Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager bar sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na 6204[20mm]
znaci problem je samo spoljasnja dim. lagera. :icon_scratch:
cvele60:
--- Citat: cvele60 - 13 Prosinac, 2008, 20:11:46 ---
--- Citat: aprilija top - 13 Prosinac, 2008, 19:35:43 ---semeringe sam stavil od orginal mina masine paseju a za radilicu ide divlja dim neznam, vise koja ima
--- Kraj citata ---
Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na 6204[20mm]
--- Kraj citata ---
dhorvat:
--- Kraj citata ---
Aha, znači vanjski fi ležajeva, odnosno promjer rupe za ležajeve u bloku je drukčiji nego na klasičnim minarelli blokovim. Tu je caka! :jerk:
ichko:
A ima li takvih lezajeva sa tim vanjskim promjerom...
dhorvat:
--- Citat: cvele60 - 13 Prosinac, 2008, 20:11:46 ---Posto ide mina radilica,mina semerinzi, onda je i lager bar sa dimenzijama unutrasnjeg prstena isti kao i na 6204[20mm]
--- Kraj citata ---
:icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Ajde odlučite se... Htio bih naučit i to! ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju