Tehnički kutak > Tuning skutera
Tuning Luna 50 vision
Drnda:
--- Citat: lunasaki - 12 Prosinac, 2008, 13:47:44 ---u kažeš da malo pričekam da vidim koji paše a ?? a morat ću nema mi druge
--- Kraj citata ---
ej legendo, imam ja novi multivar, pa rekao sam robertu da cu mu ga poslati da isproba pase li na lunu, ako pase mogu ti ga prodati... :icon_thumright:
pajo:
drnda-1 ajd izmjeri bolcnu ako nisi poslo(unutarnji fi)
Drnda:
--- Citat: pajo - 12 Prosinac, 2008, 16:11:36 ---drnda-1 ajd izmjeri bolcnu ako nisi poslo(unutarnji fi)
--- Kraj citata ---
nemogu, sad, ako stignem poslije cu... staviti cu ovdje komplet dimenzije bolcne....
lunasaki:
--- Citat: Drnda-1 - 12 Prosinac, 2008, 15:19:40 ---
--- Citat: lunasaki - 12 Prosinac, 2008, 13:47:44 ---u kažeš da malo pričekam da vidim koji paše a ?? a morat ću nema mi druge
--- Kraj citata ---
ej legendo, imam ja novi multivar, pa rekao sam robertu da cu mu ga poslati da isproba pase li na lunu, ako pase mogu ti ga prodati... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
može pogotovo ako si iz Rijeke
Drnda:
--- Citat: lunasaki - 13 Prosinac, 2008, 09:38:01 ---
--- Citat: Drnda-1 - 12 Prosinac, 2008, 15:19:40 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
može pogotovo ako si iz Rijeke
--- Kraj citata ---
nisam iz rijeke nego cu ga poslati robertu u ZG da ga izmjeri pa ako bude pasao dogovorimo se oko cijene i on ti ga posalje :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju