Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuning Luna 50 vision

<< < (21/27) > >>

ichko:
A znas li koji su ti klip i cilindar stavili...
U ovim chinacopy minareli skuterima i jeste osim struje viliki problem slaba kompresija,i losa obrada cilindra,glave kao i los klip,ali ako su ti opet stavili original djelove ne znam kako ide bolje...

robert:
svi gledaju dužinu i širinu bolcne na variomatu a najvažnije zaborave! a šta je sa dosjedom na kaloti variomata? ima li isti raspored zuba i slično?
mislim da multivar od drnde ove godine više neče stići tako da će to još potrajati!

neer:

--- Citat: lunasaki - 24 Prosinac, 2008, 10:11:45 ---http://www.keeway.hr/pdf/MR_TuningFact50_kat2008.pdf

ovo ću ja na svojoj Luni napraviti i ima da letim

--- Kraj citata ---
a mogli su bar nek idrugi karb stavit  a ne serijski ostavit ipak 12mm
 malo

Drnda:

--- Citat: robert - 24 Prosinac, 2008, 19:18:28 ---svi gledaju dužinu i širinu bolcne na variomatu a najvažnije zaborave! a šta je sa dosjedom na kaloti variomata? ima li isti raspored zuba i slično?
mislim da multivar od drnde ove godine više neče stići tako da će to još potrajati!

--- Kraj citata ---
poslao bi ti ja to i ranije ali lik negdje to pogubio , ali bitno je da je sada u mene, ali neznam sada posta ne radi tako da vjerojatno iza bozica ja to saljem...

pajo:
moja radilica ima 13,3mm i isti su zupci ko minareli radilici jer mi je gore ventilator od minarelija.za lunu neznam??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju