Općenito > Propisi
Polaganje - 125 ccm
Mr J:
Evo opet da napomenem za one koji neznaju, posto imamo dosta novih clanova...
Svi iz ZG i okolice kojima odgovara doci u istocni dio grada, autoskola zarkovic nudi usluge polaganja clanovima MS portala i foruma i kluba, A1 A2 A i B kategorije po povoljnijim cijenama...
Ukoliko imate B kategoriju A kategoriju dobijete najprije u roku 7 dana a ako bas tada nema ispita onda u roku 2 tjedna (aravno ukoliko polozite poligon i voznju iz prve)
Relativno je lagan test za A kategoriju pa vi koji jos nemate a imate vecu kubikazu odite to rijesiti... :icon_thumright:
ivan007:
znaci oces rec da mogu polagat A kategoriju a nemam 24g?daj mi molimte na pm posalji broj od covjeka jel jos nisam iso u policiju ni ubiljezit pedersku a1 kategoriju nit cu ic polozio sam u 8 mjesecu :icon_biggrin:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: ivan007 - 13 Veljača, 2009, 10:20:33 ---znaci oces rec da mogu polagat A kategoriju a nemam 24g?daj mi molimte na pm posalji broj od covjeka jel jos nisam iso u policiju ni ubiljezit pedersku a1 kategoriju nit cu ic polozio sam u 8 mjesecu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nemozes,ako si sa 16 polozio a1,sa 20 dobijas A,ako nemas nikakvu A kat onda ju mozes dobit tek sa 24
ivan007:
e pa tako su mi i rekli......a da sam doso u 5 mjesecu mogo sam polagat za A ali jbg nema veze :sad1:
veka84sb:
Otisao jucer do autoskole za pogledati kakve su to gluposti sa kategorijama jer hocu polagati kategoriju A.... zena me ispilila cim sam usao jer ono kao nemam dovoljno godina...ajd svatih to kao kompliment....pa objasnih da imam dosta i potvrdih dokumentima a onda ona ovaj zakon onaj ,ovo ono ....od muke bio prisljen sjest na stolicu jer vidio sam da ce objasnjenje pravilnika potrajati....
Ukratko ,..evo po novom sta sam zapamtio.. A2 ce biti kategorija do 500ccm ,A kategorija se vozi na 650ccm polaze 15 sati ,kosta cca 3300kn. (imama B).. sve katzegorije se voze po novome 15 sati sto dize cijenu polaganja...
Pravilnik ili tako nesta za A2 Jos nema ...a za A ce biti moguce polaganje kroz par dana zbog nekih papira iz policije ili tako nesta jer imaju novi motor za polaganje Suzuki 650 Storm vljada :icon_scratch:
Vozi se samo danima kada je skroz suho bez lokvica i slicno i pocinje se na poligonu sa nekim kineskim motorom na kojem se vjezbas saltat prije nego ti daju Suzu u ruke .... (pametni ljudi ko da znaju..haha)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju