Općenito > Propisi
Polaganje - 125 ccm
Marekvz1:
:uuuu: :uuuu: :uuuu: :uuuu: :uff: :uff: :old: :old: j#bo te dok sam ja polagal za A bilo je 1000 kn i nismo mogli vjerovat kak mogu tolko naplatit za faking motor,ali ovo sad mislim ne da je previše nego je bolesno!jadni vi.
dino gp1:
--- Citat: Marekvz1 - 02 Siječanj, 2009, 18:17:32 --- :uuuu: :uuuu: :uuuu: :uuuu: :uff: :uff: :old: :old: j#bo te dok sam ja polagal za A bilo je 1000 kn i nismo mogli vjerovat kak mogu tolko naplatit za faking motor,ali ovo sad mislim ne da je previše nego je bolesno!jadni vi.
--- Kraj citata ---
Slažem se :icon_thumright:
mrcina:
ja sam očigledno položio doslovce 5 sec. do 12
clutch:
prije bih rekao negdje oko 4000? :icon_scratch:
edit: da budem malo precizniji-------------> Auto škola žarković 7 mjesec 2008
cijena nastave iz prometnih i sigurnosnih pravila =540kn
cijena nastave iz upravljanja vozilom =2175kn
predavanje prve pomoci =250kn
ispit prve p. =75kn
ispit P S P = 93kn
ispit U M V = 275 kn
+ troškovi za vozacku oko 200 kn
= 3600kn
sad jel se sta promjenilo od tad neznam :toothy3:
ichko:
Nemgou vjerovat da je to kod vas toliko skupo,ja sam platio nesto manje od 200 eura (manje od 1400kn) za polaganje A kategorije,i do 18 godine imam zabranu do 125 ccm, a po navrsenoj 18 nemoram nista posebno polagat nego mogu vozit koji god ocu motor....I na casove nisam ni morao bukvalno ici,traju 15 dana po 2 sata dnevno,ja sam isao samo 2 zadnja dana, polganje testova za pola sata gotovo,i onda posle 15 dana polaganje voznje, jedan dan polganje poligona,a jedan dan polaganje gradske voznje....Mislim u odnosu na to vase ovo moje je sprdnja...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju