Općenito > Maxiskuteri
Pomoc problem sa vx 2005
dhorvat:
--- Citat: vuk - 11 Prosinac, 2008, 13:20:38 ---ma šta ti vrijedi raćun, ja ošo na benzinsku s raćunom a biser koji tamo radi mi kaže da nazovem neku službu za korisnike :icon_scratch:. mogu reći da nikad nisam skuplje platio litru vode.
--- Kraj citata ---
Račun od benzina ti ne može koristit službi za korisnike. Sa računom ideš u inspekciju! Ili na sud!
180fxr:
skidaj fergazer i rezervar dolje i ocisti ih.. jer vjerovatno nekad dode voda u fergazer i sjebe se..... imo sam takvo iskustvo na typhonu .. mamice mu se sjetim....
marko209vx:
--- Citat: 180fxr - 11 Prosinac, 2008, 14:33:55 ---skidaj fergazer i rezervar dolje i ocisti ih.. jer vjerovatno nekad dode voda u fergazer i sjebe se..... imo sam takvo iskustvo na typhonu .. mamice mu se sjetim....
--- Kraj citata ---
pa decko se jos nije izjasnio u cemu je problem.
180fxr:
pa vjerovatno u vodi u gorivu.... il je mozda nekako drugacije usla unutra..
dino gp1:
--- Citat: 180fxr - 11 Prosinac, 2008, 20:03:28 ---pa vjerovatno u vodi u gorivu.... il je mozda nekako drugacije usla unutra..
--- Kraj citata ---
Sigurno miješaju vodu s gorivom, njega je skuter počeo zahebavati nakon što je natočio gorivo na toj pumpi, jednu pumpu blizu moje kuće su zatvorili upravo radi nečistog benzina!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju